Ο Δημήτρης Μητροπάνος
Ο Δημήτρης Μητροπάνος/Φωτογραφία: NDP photo agency
16|12|2022 09:18
SHARE
THROWBACK

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, γαμπρός στον γάμο του με τη Βένια Κοντογιάννη -Η φωτογραφία από το 1991


Μια φωτογραφία με τον Δημήτρη Μητροπάνο, την ημέρα του γάμου του.

Πολλές είναι οι φωτογραφίες διάσημων προσωπικοτήτων που δημοσιεύονται στα social media με τους διαδικτυακούς φίλους να αναζητούν ολοένα και περισσότερα στιγμιότυπα από τη ζωή τους.

Τώρα, η φωτογραφία που εντυπωσίασε το κοινό δεν είναι άλλη από εκείνη του Δημήτρη Μητροπάνου και της συζύγου του, Βένιας Κοντογιάννη, την ημέρα του γάμου τους στις 30 Δεκεμβρίου του 1991.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από το Instagram προφίλ της Ελενας Μακρή Λυμπέρη και μάλιστα η ίδια έδωσε στους ακόλουθούς της ορισμένες πολύτιμες πληροφορίες για το ζευγάρι.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, γαμπρός στον γάμο τους με τη Βένια Κοντογιάννη

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γραφεία της δισκογραφικής Minos, ακολούθησε ένα έντονο φλερτ και η πρόταση γάμου ήρθε έπειτα από ένα ταξίδι τους στη Γερμανία. Η Βένια Κοντογιάννη είπε τότε στον πατέρα της πως αν δεν παντρευτεί αυτό τον άνθρωπο, δε θα παντρευτεί ποτέ.

Έζησαν μαζί 20 ευτυχισμένα χρόνια και απέκτησαν δυο κόρες, την Μυρσίνη και την Αναστασία. Ο εμβληματικός τραγουδιστής που έφυγε από τη ζωή το 2012 είχε πει: «Aν ήταν να διαλέξω μια μόνο περίοδο από τη ζωή μου, θα ήταν αυτά τα χρόνια»

SHARE