Δημήτρης Παπαδημητρίου
Δημήτρης Παπαδημητρίου/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΑΝΕΣΙΣ

Δημήτρης Παπαδημητρίου: Σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Βερόνικα Δαβάκη στο θέατρο


Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου με τη σύζυγό του, Βερόνικα Δαβάκη, έκαναν μια κοινή έξοδο στο θέατρο.

Το ζευγάρι ήταν ανάμεσα στους διασήμους που παρακολούθησαν την πρεμιέρα της παράστασης «Ιζαμπέλ Ρεμπώ, ο δικός μου Αρθούρος» στο Θέατρο Μικρό Άνεσις. 

Ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και η ερμηνεύτρια Βερόνικα Δαβάκη πόζαραν με την πρωταγωνίστρια της παράστασης, Βίκυ Βολιώτη, μετά το τέλος της επίσημης πρεμιέρας.

Σημεώνεται ότι η Βίκυ Βολιώτη, έχοντας ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις ενός απαιτητικού κοινού, παίζει και σκηνοθετεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το πρωτότυπο έργο της Ευσταθίας «Ιζαμπέλ Ρεμπώ, ο δικός μου Αρθούρος», σε νέο χώρο, στο θέατρο «Μικρό Άνεσις». 

Δημήτρης Παπαδημητρίου: Σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Βερόνικα Δαβάκη στο θέατρο

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου με τη σύζυγό του, Βερόνικα Δαβάκη, που διατηρούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, πραγματοποίησαν μία κοινή εμφάνιση στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ιζαμπέλ Ρεμπώ, ο δικός μου Αρθούρος».

Δημήτρης Παπαδημητρίου-Βίκυ Βολιώτη-Θοδωρής Αθερίδης-Βερόνικα Δαβάκη/Φωτογραφία: NDP photo agency

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2018 και έχουν αποκτήσει έναν γιο. «Με τη γυναίκα μου παντρευτήκαμε κρυφά. Αν θέλει κάποιος να το κρατήσει κρυφό, μπορεί. Είμαστε παντρεμένοι 3-4 χρόνια», είχε δηλώσει ο ίδιος αποκαλύπτοντας τον μυστικό γάμο του.

Δημήτρης Παπαδημητρίου-Θοδωρής Αθερίδης-Βερόνικα Δαβάκη/Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE