Δημήτρης Σαραβάκος-Νικόλ Σαραβάκου
Δημήτρης Σαραβάκος-Νικόλ Σαραβάκου/Φωτογραφία: NDP photo agency
FAMILY

Δημήτρης Σαραβάκος και Βίκυ Γεροθόδωρου απόλαυσαν την κόρη τους να τραγουδά live


Η Νικόλ Σαραβάκου για πρώτη φορά τραγούδησε στο Θέατρο Άλσος, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου.

Η νεαρή Νικόλ ασχολείται με το τραγούδι και μετράει ήδη πολλές sold out εμφανίσεις. Εχει στο βιογραφικό της πολλές σημαντικές συνεργασίες όπως αυτές με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Μανώλη Λιδάκη, τον Δημήτρη Μπάση κ.α.

Με όχημα το συναίσθημα και την ξεχωριστή της χροιά, η Νικόλ Σαραβάκου παρουσίασε σε μια ωραία βραδιά στο θέατρο Άλσος τα νέα τραγούδια από τον επερχόμενο δεύτερο δίσκο της που έχει γράψει η ίδια εξ ‘ολοκλήρου, τις δικές της αστικές ιστορίες και τα «έδεσε» με τα τραγούδια που αγαπάει, διαλέγοντας από το δικό της ρεπερτόριο αλλά και από τα ρεπερτόρια αγαπημένων τραγουδοποιών.

Φυσικά οι γονείς της, Δημήτρης Σαραβάκος και Βίκυ Γεροθόδωρου ήταν στο πλευρό της και την απόλαυσαν πάνω στην σκηνή.

Δημήτρης Σαραβάκος και Βίκυ Γεροθόδωρου -Στο πλευρό της κόρης τους, Νικόλ, που τραγούδησε live

Η 27χρονηΝικόλ Σαραβάκου είναι τραγουδίστρια και κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Σαραβάκου και της στιχουργού, Βίκυς Γεροθόδωρου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1991 και το 1996 απέκτησαν την κόρη τους.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Νικόλ Σαραβάκου έχει ακολουθήσει τον δρόμο της μουσικής και είναι μια νέα και ταλαντούχα τραγουδίστρια. Οι διάσημοι γονείς της, ο καθένας καταξιωμένος στον χώρο του, την στηρίζουν σε κάθε της επαγγελματικό βήμα και είναι πάντα παρόντες στην πρεμιέρα της.

Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE