Χορτόπιτα που λείπουν κάποια κομμάτια
Η χορτόπιτα του Δημήτρη Σταρόβα γίνεται στο τηγάνι/Φωτογραφία Dimitris Starovas/instagram
31|03|2020 11:22
SHARE
INSTAGRAM

Αυτή η χορτόπιτα στο τηγάνι του Δημήτρη Σταρόβα αποθεώθηκε στο Instagram -Πανεύκολη, γίνεται στο τσακ μπαμ


O Δημήτρης Σταρόβας έχει πάθος με την μουσική και την μαγειρική.

Πληθωρικός, άνθρωπος της παρέας, της μουσικής, του φαγητού. Ο Δημήτρης Σταρόβας αγαπάει την μαγειρική και έχει στο βιογραφικό του το «Νηστικό Αρκούδι» που παρουσίαζε μαζί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στη ΝΕΤ. Του αρέσει να πειραματίζεται και να δημιουργεί γευστικά πιάτα στην κουζίνα του.

Ο κριτής του σόου «Υour Face Sounds Familiar» βρίσκεται σε καραντίνα σπίτι του, όπως όλοι μας. Ετσι, προσπαθεί με κάθε τρόπο να περάσει τον χρόνο του με πράγματα που τον ευχαριστούν και τον γεμίζουν. Αφιερώνει λοιπόν χρόνο σε δραστηριότητες που τον χαλαρώνουν, όπως είναι η μαγειρική και το να παίζει κιθάρα.

Ο Δημήτρης Σταρόβας αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να φτιάξει λαχταριστή χορτόπιτα με φέτα. Ανοιξε μάλιστα ο ίδιος φύλλο και δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες στο προφίλ του στο Instagram για να μάς δείξει τη διαδικασία.

Αυτό που προκάλεσε ενθουσιασμό στους διαδικτυακούς του φίλους, είναι ότι ο Δημήτρης Σταρόβας έφτιαξε την χορτόπιτα στο τηγάνι και όχι στον φούρνο. «Πολύ μπροστά. Προχωρημένες τεχνοτροπίες» σχολίασε χαρακτηριστικά στο βίντεο. Οσο για τα υλικά του, έβαλε στην πίτα κρεμμύδι φρέσκο, κρεμμύδι ξηρό, πράσο, άνηθο, δυόσμο, πιπέρι και φέτα.

Δείτε το βίντεο:

Και το αποτέλεσμα:

SHARE