Δημόσια εμφάνιση μετά από πολύ καιρό για την Αρτεμις Αλεξανδράτου -Δείτε πώς είναι σήμερα η αδερφή της Τζούλιας
Αρτεμις Αλεξανδράτου/Φωτογραφία: NDP
22|07|2023 13:07
SHARE

Δημόσια εμφάνιση μετά από πολύ καιρό για την Αρτεμις Αλεξανδράτου -Δείτε πώς είναι σήμερα η αδερφή της Τζούλιας


Η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα της ελληνικής showbiz. Αυτό το διάστημα διανύει μια όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς πρόσφατα έγινε μητέρα.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν είναι όμως το μόνο μέλος της οικογένειάς της που είναι γνωστή στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και η αδερφή της είναι γνωστή τραγουδίστρια και στο παρελθόν είχε δεσμό με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Πώς είναι σήμερα η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Αρτεμις

Η Αρτεμίς Αλεξανδράτου εμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες στο Παλαιό Δημαρχείο της Γλυφάδας στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Παπαγεωργίου. Με χαρούμενη και σέξι διάθεση πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του NDP και χάρισε το χαμόγελό της.

Φωτογραφία: NDP
Φωτογραφία: NDP
Φωτογραφία: NDP

Οσο για τη σχέση της με την Τζούλια Αλεξανδράτου, η Αρτεμις Αλεξανδράτου σε δηλώσεις της στο Happy Day είχε πει: «Δεν έχουμε σχέσεις. Έχω να μιλήσω από το 2010. Δεν έχουμε επαφές και είναι καλύτερα έτσι. Δεν μου λείπει. Η Τζούλια είναι ένα ιδιαίτερο παιδί. Το ξέρουμε όλοι. Έχει κάνει τις επιλογές της και ο καθένας κάνει τη ζωή του. Είμαστε πολύ διαφορετικές και ποτέ δεν είχαμε πολλά κοινά σημεία.

Το μόνο κοινό είναι ότι έχουμε τους ίδιους γονείς. Δεν είχαμε ποτέ αυτό το δέσιμο. Όταν ένας άνθρωπος είναι ενήλικας, δεν μπορούν να επέμβουν οι γονείς σε πολλά πράγματα και ειδικά όταν το παιδί δεν ακούει κιόλας. Δεν έχω καμία πληγή μέσα μου για ό,τι έκανε η Τζούλια. Κάποια στιγμή έγινε αυτό που έγινε» σχολίασε η Άρτεμις Αλεξανδράτου.

SHARE