Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
23|05|2024 10:32
SHARE
ΒΑΣΙΑ ΛΟΗ

Η σικάτη εμφάνιση της Βάσιας Λόη μετά από καιρό -Με denim παντελόνι και σατέν πουκάμισο


Η Βάσια Λόη, η πρώην παρουσιάστρια, έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ελεονώρας Μελέτη, που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Αθηνά με πολλούς διάσημους και καλούς φίλους να βρίσκονται εκεί.

Μέσα στους φίλους της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε και Βάσια Λόη, την οποία βλέπουμε σπάνια.

Η πρώην παρουσιάστρια συστήθηκε πριν από αρκετά χρόνια, μέσα από την μεσημεριανή εκπομπή TV Weekend του Alter, την οποία και παρουσίαζε. Η παρουσιάστρια ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον εφοπλιστή Νίκο Μαδιά το καλοκαίρι του 2010 και από τότε αποτραβήχτηκε από τον χώρο της showbiz και σπάνια κάνει κοσμικές εμφανίσεις.

Η δημόσια εμφάνιση της Βάσιας Λόη, με τζιν και σατέν πουκάμισο

Τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στον γάμο της και την ανατροφή των δύο παιδιών της.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του NDP την απαθανάτισε στην παρουσίαση του βιβλίου της Ελεονώρας Μελέτη, στο Θέατρο Αθηνά. Η Βάσια Λόη για την εμφάνιση της αυτή φόρεσε ένα τζιν σε Α γραμμή και ένα navy blue σατινέ πουκάμισο. Άφησε τα ξανθά μαλλιά της ελεύθερα να πέσουν στους ώμους της και έκανε ένα μακιγιάζ με έμφαση τα μάτια.

«Όχι, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην τηλεόραση. Είμαι πάρα πολύ καλά, έχω τα παιδάκια μου, μεγαλώνω τους γιους μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη», είπε σε δηλώσεις της η Βάσια Λόη πριν από μερικούς μήνες, υπογραμμίζοντας πως έχει κλείσει οριστικά αυτό το κεφάλαιο για την ίδια.

«Είχαν γίνει κατά καιρούς πολλές τηλεοπτικές προτάσεις αλλά ήμουν κατηγορηματική. Δεν θέλω να δουλέψω ξανά», κατέληξε η ίδια.

Δείτε τις φωτογραφίες της Βάσιας Λόη:

Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
SHARE