Διονύσης Τσακνής
Διονύσης Τσακνής/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Διονύσης Τσακνής και Άννα Μονογιού: Σπάνια εμφάνιση του ζευγαριού στο θέατρο


Ο μουσικός Διονύσης Τσακνής και η ηθοποιός Άννα Μονογιού κάνουν σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε το ζευγάρι σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του στο θέατρο Alhambra, στην πρεμιέρα της παράστασης «Κάθε πέρσι και του χρόνου».

Ο τραγουδιστής Διονύσης Τσακνής και η ηθοποιός Άννα Μονογιου είναι μαζί περίπου δέκα χρόνια και διατηρούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. «Να είστε βέβαιοι πως η σχέση μας με το Διονύση προστατεύεται από μας τους ίδιους, με τον καλύτερο τρόπο» έχει δηλώσει η ηθοποιός στο παρελθόν. Οσο για τον Διονύση Τσακνή έχει σημειώσει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: «Με την Άννα συμφωνούμε απόλυτα σε αυτό και δεν θεωρούμε ότι η ζωή μας πρέπει να κρεμιέται στα μανταλάκια»,

Διονύσης Τσακνής και Άννα Μονογιού: Σπάνια εμφάνιση του ζευγαριού στο θέατρο

Ο γνωστός μουσικός, Διονύσης Τσακνής, και η σύντροφός του, Άννα Μονογιού πραγματοποίησαν μια νυχτερινή έξοδο στο θέατρο.

Το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό στον φωτογραφικό φακό πριν την έναρξη της θεατρικής παράστασης «Κάθε πέρσι και του χρόνου» σε σκηνοθεσία Γιάννη Διαμαντόπουλου και μετάφραση Αλέξανδρου Κοέν. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Βάσω Γουιλελμάκη, Θάνος Καληώρας Άννα Κουρή, Δημήτρης Μαζιώτης, Ιωάννα Πηλιχού.

Φωτογραφία: NDP photo agency
Δημήτρης Μαζιώτης-Άννα Μονογιού-Διονύσης Τσακνής-Δημήτρης Γκουτζαμάνης/Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE