Δωροθέα και Αλεξάνδρα Μερκούρη σε έξοδο
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
14|02|2024 14:24
SHARE
SISTERS NIGHT OUT

Η Δωροθέα Μερκούρη με την εντυπωσιακή αδερφή της, Αλεξάνδρα, στο Μέγαρο Μουσικής


Η Δωροθέα Μερκούρη έκανε μια βραδινή έξοδο με την αδερφή της Αλεξάνδρα.

Οι δυο αδερφές παρακολούθησαν την πρωτότυπη όπερα «Ελ Γκρέκο» του Γιώργου Χατζηνάσιου σε ιταλικό λιμπρέτο του Ηλία Λιαμή και με συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το έργο, το οποίο αφηγείται την πορεία του Γκρέκο από τη γενέτειρά του, την Κρήτη, στην Ιταλία και κατόπιν στην Ισπανία, δεν είναι ιστορικό ντοκιμαντέρ αλλά εξερευνά την πορεία της αναζήτησης του κάθε καλλιτέχνη.

Η Αλεξάνδρα Μερκούρη δεν ακολούθησε την καριέρα της υποκριτικής ή του μόντελινγκ όπως η αδερφή της, αλλά διατηρεί το δικό της creative agency στο Παρίσι, το AMSTUDIO Paris.

Για την περίσταση, η Αλεξάνδρα Μερκούρη επέλεξε μια μαύρη δερμάτινη φούστα και μαύρο τοπ με ανοιχτή λαιμόκοψη και ολοκλήρωσε με ένα πιο «αρτιστίκ» βελούδινο μαντό και φλατ μοκασίνια.

Από την άλλη, η Δωροθέα Μερκούρη επέλεξε ένα πιο casual look με σκούρο τζιν σε ίσια γραμμή, printed πουκάμισο και κομψή καμπαρντίνα σε σκούρο μπλε. Ολοκλήρωσε το look με μαύρα μποτάκια.

Η Αλεξάνδρα και η Δωροθέα Μερκούρη στο Μέγαρο Μουσικής

NDP Photo Agency

Οι δυο αδερφές είναι ιδιαίτερα δεμένες και, αν και εντυπωσιακές, δεν θα λέγαμε ότι μοιάζουν πολύ η μία με την άλλη. Έχουν, ωστόσο, το ίδιο βλέμμα.

Δείτε τις εδώ σε παλιότερη εμφάνιση το 2009.

NDP Photo Agency
SHARE