Η Δούκισσα Νομικού με λευκά ρούχα
Η Δούκισσα Νομικού/Φωτογραφία: dutchesss/instagram
27|01|2023 14:48
SHARE
ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

Η Δούκισσα Νομικού έκανε αφέλειες στα μαλλιά της και πλέον μοιάζει πιο Γαλλίδα από ποτέ


Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε δύο φωτοφραφίες στις οποίες αποκαλύπτει στους διαδικτυακούς της φίλους το νέο της κούρεμα και εκείνοι ενθουσιάστηκαν .

H Δούκισσα Νομικού είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram, και μάλιστα δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της και τα επαγγελματικά της projects.

Εκείνο που αγαπούν περισσότερο οι διαδικτυακοί της φίλοι είναι οι στιλιστικές της επιλογές, οι οποίες αποτελούν έμπνευση για αυτούς. Έχει ένα υπέροχο στιλ και είναι αλήθεια πως, είτε επιλέξει κομψά σύνολα, φανταχτερά και λαμπερά φορέματα, είτε casual looks, η Δούκισσα Νομικού είναι μια γυναίκα που λατρεύει τη μόδα ακολουθώντας πάντα τις τάσεις.

Η Δούκισσα Νομικού έκοψε αφέλειες στα μαλλιά της και της ταιριάζουν πολύ

Αυτή τη φορά η δημοσίευσή της Δούκισσας Νομικού ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή ενώ έπιασε τους followers της απροετοίμαστους.

Έκοψα αφέλειες, οι οποίες αποτελούν και μια από τις τάσεις της σεζόν και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, οι πιο στιλάτες γυναίκες άλλωστε ανά εποχή επιλέγουν bangs, καθώς είναι μία πινελιά στο hairstyle που αυξάνει τη θηλυκότητα.

Αν θέλεις να υιοθετήσεις το νέο hair look της Δούκισσας Νομικού, πρέπει να ξέρεις πως, ταιριάζουν εξίσου σε ίσια αλλά και σγουρά μαλλιά, ενώ μπορούν να δώσουν έναν πιο cool αέρα σε κάθε look.

SHARE