Η Δούκισσα Νομικού με πλεκτό
Φωτογραφία: Instagram/ @dutchesss_
22|01|2021 08:36
SHARE
THROWBACK

Τρυφερό throwback: Η Δούκισσα Νομικού κοριτσάκι αγκαλιά με τον πατέρα και τον αδερφό της


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια τρυφερή παιδική φωτογραφία με τον πατέρα της, Νίκο, και τον αδερφό της, Νικήτα.

Πολλοί ήταν οι Έλληνες επώνυμοι που δημοσίευσαν στο προφίλ τους φωτογραφίες και βίντεο για να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς -από τη στιγμή μάλιστα που η αγκαλιά είναι κάτι που αυτήν την περίοδο σπανίζει, λόγω της προφύλαξης από τον κορωνοϊό, τα μηνύματα αγάπης ήταν ακόμα πιο πολλά.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Δούκισσα Νομικού, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια. Στο γλυκό ενσταντανέ βλέπουμε την ίδια, μαζί με τον διάσημο πατέρα της, Νίκο Νομικό και τον αδερφό της, Νικήτα, να αγκαλιάζονται σφιχτά!

«Παγκόσμια ημέρα αγκαλιάς σήμερα. Πόσο μου έχουν λείψει. Κάνε tag αυτόν/ήν που θα ήθελες να αγκαλιάσεις πολύ σφιχτά σήμερα» έγραψε η Δούκισσα Νομικού στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Η ανάρτηση έφτασε σχεδόν τα 19 χιλιάδες like και πολλά ήταν τα σχόλια από τους followers που τόνισαν πόσο τρυφερό είναι αυτό το οικογενειακό κάδρο!

Η Δούκισσα Νομικού έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα της. Πριν από λίγο καιρό, με αφορμή τη γιορτή του δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία και μίλησε πολύ τρυφερά για τον πολύ δυνατό δεσμό που τους ενώνει: «Σε λατρεύω. Σ’ ευχαριστώ που είσαι ο ήρωας μου, αυτός που με προστατεύει, με καθοδηγεί και με πιστεύει σε ό,τι και αν αποφασίσω να κάνω! Όσο και να μεγαλώνω, πάντα θα είμαι το μικρό σου κοριτσάκι. Και πάντα θα θέλω να έρχομαι τρέχοντας στη μεγάλη και ζέστη αγκαλιά σου» διαβάσαμε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση.

SHARE