Φωτογραφία: Instagram/@dutchesss_
Φωτογραφία: Instagram/@dutchesss_
28|07|2022 08:44
SHARE
ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

H Δούκισσα Νομικού φωτογραφίζεται με την κόρη της, Αναστασία στη Σχοινούσα


Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σχοινούσα και οι φωτογραφίες της έχουν τον απόλυτο καλοκαιρινό αέρα.

Η Δούκισσα Νομικού, με μία σειρά φωτογραφιών αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους την αγαπημένη της τοποθεσία και αυτή δεν είναι άλλη από τη Σχοινούσα.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της με την οικογένειά της στο νησί του πατέρα της και όπως έγραψε στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, είναι πάντα χαρούμενη όταν επιστρέφει εκεί.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες φοράει ένα αέρινο καλοκαιρινό μπλε φόρεμα, σαν Γαλλίδα σταρ, και φωτογραφίζεται με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας. Στη λεζάντα έγραψε: «Είμαι πάντα χαρούμενη όταν επιστρέφω στο νησί του πατέρα μου, στο νησί μου, στην πανέμορφη Σχοινούσα»

Δεν ήταν όμως μόνο αυτή η φωτογραφία που δημοσίευσε και ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συνέχισε τις αναρτήσεις της σε Instagram Story και εκεί είδαμε τη Δούκισσα Νομικού να ποζάρει στο ίδιο σημείο με την κόρη της, Αναστασία.

Η παρουσιάστρια, Δούκισσα Νομικού έχει δύο παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει σε τρυφερές φωτογραφίες μαζί.

Αυτή τη φορά, η Αναστασία ήταν στο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τη μητέρα της και έφεραν έναν καλοκαιρινό και τρυφερό αέρα στα social media.

Δείτε τη φωτογραφία με τη Δούκισσα Νομικού και την κόρη της, Αναστασία

Φωτογραφία: Instagram/@dutchesss_
SHARE