Η Δούκισσα Νομικού
Η Δούκισσα Νομικού/Φωτογραφία: Getty/Ideal image
INSTAGRAM

H Δούκισσα Νομικού στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της


Η Δούκισσα Νομικού φαίνεται πως μπήκε ήδη στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να στολίσει φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο της αρκετά νωρίς, από τις αρχές του Νοέμβρη. Φυσικά, όσοι έχουμε μικρά παιδιά μπορούμε να την καταλάβουμε, αφού ως γνωστόν η Δούκισσα Νομικού είναι μητέρα της Αναστασίας και του Σάββα.

Η Δούκισσα Νομικού σε παλαιότερη ανάρτησή της στο Ιnstagram είχε αποκαλύψει τον λόγο που στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο κάθε χρόνο την ίδια ημερομηνία, δηλαδή στις 6 Νοεμβρίου.

«Από τότε που γεννήθηκε ο Σάββας στολίζω πάντα μία ημέρα πριν τα γενέθλια μου, για να χαρούμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φωτάκια και τη ζεστασιά του όσο περισσότερο μπορούμε», είχε γράψει πέρυσι στο instagram η Δούκισσα Νομικού, η οποία σήμερα, 7 Νοεμβρίου, έχει τα γενέθλιά της.

H Δούκισσα Νομικού στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της

Φορώντας ένα oversized πουλόβερ, η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στους followers της στο Instagram.

Ακρως χαρούμενη και ενθουσιασμένη, η παρουσιάστρια μάς έδειξε το δέντρο που στόλισε για φέτος τα Χριστούγεννα.

Στη συνέχεια, η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε στα Instagram Stories πως το συγκεκριμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι πολύ ξεχωριστό για εκείνη καθώς είναι αυτό που στόλιζε μαζί με τον αδελφό της, Νικήτα, όταν ήταν μικρά παιδιά στο πατρικό της.

SHARE