Ντρου Μπάριμορ
Ντρου Μπάριμορ/Φωτογραφία: Getty Ideal images
02|04|2024 15:52
SHARE
DREW BARRYMORE

Η Ντρου Μπάριμορ θυμάται τη συγκινητική στιγμή που η κόρη της Olive, την εξέπληξε βάζοντας το νυφικό της


Η Ντρου Μπάριμορ θυμήθηκε όταν η μεγαλύτερη κόρη της, η Olive, 11 ετών, την εξέπληξε δοκιμάζοντας το νυφικό της από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Will Kopelman.

Η 49χρονη ηθοποιός μίλησε για την ιδιαίτερη στιγμή στο τελευταίο επεισόδιο του talk show της, The Drew Barrymore Show.

«Τις προάλλες γύρισα σπίτι και μου είπαν ότι η Olive είχε μια έκπληξη για μένα», εξήγησε η ηθοποιός. «Και έτσι μπήκα στο δωμάτιο και στεκόταν εκεί με το νυφικό μου».

Οι συμπαρουσιαστές της - συμπεριλαμβανομένου του Ross Matthews - έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν την ιστορία, μαζί με το ζωντανό κοινό. Η Μπάριμορ συνέχισε να αποκαλύπτει την αντίδρασή της και δήλωσε: «Και την κοίταξα και είπα: "Θεέ μου, είσαι τόσο όμορφη!».

«Λέω, "Ξέρεις, στην πραγματικότητα είναι η δεύτερη φορά που φόρεσες αυτό το φόρεμα, επειδή ήσουν έξι μηνών στην κοιλιά μου όταν το φόρεσα. Και το φυλάω για σένα και την αδερφή σου».

Η Ντρου Μπάριμορ έχει αποκτήσει δυο κόρες, την 11χρονη Olive και την 9χρονη Frankie, με τον πρώην σύζυγό της, Will Kopelman.

Το πρώην ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2012, αφού άρχισαν να βγαίνουν ένα χρόνο νωρίτερα. Ωστόσο, το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2016 μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.

Πίσω στο 2022, η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει για τον χωρισμό της στο People και εξέφρασε: «Δεν υπήρξε κανένα σκάνδαλο. Τίποτα δεν πήγε στραβά...Προσπαθήσαμε σκληρά να το κάνουμε να δουλέψει. [Ένας φίλος] μου είπε: "Το διαζύγιο είναι ο θάνατος ενός ονείρου". Αυτό ακριβώς είναι το συναίσθημα, κάτι τόσο οριστικό που δεν μπορείς να το πάρεις πίσω», πρόσθεσε.

Η Μπάριμορ μίλησε επίσης με ειλικρίνεια για τη στροφή της στο αλκοόλ μετά το διαζύγιο - αφού είχε παλέψει με τον εθισμό δεκαετίες νωρίτερα. «Απλά προσπαθούσα να μουδιάσω τον πόνο και να νιώσω καλά...Ήταν μια βρώμικη, επώδυνη, βασανιστική πορεία μέσα από τη φωτιά και η επιστροφή στη ζωή. ».

Τον περασμένο μήνα, τον Μάρτιο, η αγαπημενη ηθοποιός μίλησε ξανά στο People για το γεγονός ότι ενθαρρύνει τα κορίτσια της να κυνηγούν τα όνειρα και τα πάθη τους. «Μου αρέσει όταν τα κορίτσια μου ασχολούνται με τον αθλητισμό. Για μένα, τα κορίτσια στον αθλητισμό είναι φοβερά».

Getty Images

«Είναι το πιο ωραίο πράγμα που έχω δει ποτέ. Είτε η μία μου κόρη κάνει καλλιτεχνικό πατινάζ είτε η άλλη μου κόρη ασχολείται με το ποδόσφαιρο, θα είμαι εκεί σε κάθε εκδήλωση. Δεν θα χάσω ούτε μία, γιατί είναι τόσο σημαντικό για μένα να τις υποστηρίζω σε αυτό».

Η Ντρου Μπάριμορ πρόσθεσε: «Μου αρέσει επίσης όταν είναι δημιουργικά και ζωηρά- όταν χορεύουν ή κάνουν ένα θεατρικό έργο στο σπίτι, ή ντύνονται».

Απλά πράγματα δηλαδή που χαροποιούν όλους τους γονείς.

SHARE