Δύο φίλες φορούν τα ίδια ρούχα
Οι δύο influencers περνούν ένα σημαντικό μήνυμα/Φωτογραφία: Maria Castellanos/instagram
INFLUENCERS

Δύο φίλες influencers με διαφορετικό σωματότυπο φορούν τα ίδια ρούχα και τα υποστηρίζουν με μοναδικό τρόπο


Δύο influencers, η Denise Mercedes και η Maria Castellanos, είναι υπέρμαχες ενός μότο: «Style not size».

Οι δύο φίλες, φορούν τα ίδια ρούχα στο προφίλ τους στο Instagram και έχουν έναν στόχο: να περάσουν το μήνυμα στις γυναίκες ότι αυτό που μετράει είναι το στιλ και όχι το μέγεθος.

Η Denise Mercedes και η Maria Castellanos έχουν διαφορετικό σώμα η κάθε μία. Η πρώτη είναι plus size και η δεύτερη πιο αδύνατη. Μαζί, μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram, ακολουθούν δύο βασικές φιλοσοφίες. Η πρώτη είναι να δείξουν στους followers πώς δείχνει ένα ρούχο σε διαφορετικό σωματότυπο και η δεύτερη ότι το στιλ δεν έχει να κάνει με το βάρος, αλλά με αυτό που εκπέμπεις στους γύρω σου.

«Εσείς μπορείτε να βλέπετε δυο διαφορετικά κορίτσια με το ίδιο μαγιό, εμείς βλέπουμε δύο όμορφα κορίτσια με το ίδιο μαγιό» αναφέρουν στο Instagram. Σε κάθε τους ανάρτηση στο Instagram βάζουν το hashtag #Stylenotsize και οι followers τους όλο και αυξάνονται.

Μάλιστα, έχουν και λογαριασμό στο TikTok, όπου χορεύουν φορώντας τα ίδια ρούχα. Τα δύο κορίτσια έχουν αποκτήσει πολλούς οπαδούς!

Συχνά οι άνθρωποι χάνουν την αυτοπεποίθησή τους σκεπτόμενοι τον αριθμό που δείχνει η ζυγαριά τους. Πιστεύουν πως αυτός σχετίζεται με την ομορφιά και το κατά πόσο είναι αποδεκτοί από τους άλλους. Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο στο... κεφάλι τους, με δύο φίλες να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

«Αγαπήστε το σώμα σας και μην το συγκρίνετε με τους άλλους. Φορέστε ό,τι σας κάνει να νιώθετε όμορφα» σημειώνουν τα δύο κορίτσια στο Bored Panda και τονίζουν ότι το μέγεθος δεν μετράει, αλλά μόνο το στιλ!

SHARE