Η Εβελίνα Παπαντωνίου
Η Εβελίνα Παπαντωνίου/Φωτογραφία: NDP photo agency
06|04|2024 16:14
SHARE
ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τέλος τα πολύ κοντά μαλλιά για την Eβελίνα Παπαντωνίου -Η εμφάνιση με νέο κούρεμα


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, που θα διεξαχθούν στο Παρίσι, ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την εμβληματική του συλλογή “L’Olympien Art Couture” στην Πρεσβεία της Γαλλία. Μεταξύ εκείνων που έδωσαν το παρών ήταν και η Εβελίνα Παπαντωνίου.

Η συλλογή “L’Olympien Art Couture” είναι αφιερωμένη στο ολυμπιακό πνεύμα και στην κομψότητα της Αρχαίας Ελλάδας, εμπνευσμένη από τα αγάλματα και τις ασπίδες των πολεμιστών της. Ο σχεδιαστής δημιουργήσε αποκλειστικά για την παρουσίαση πέντε νέα αριστουργήματα αρχαιοελληνικής γραμμής στα χρώματα της γαλλικής σημαίας, με τα μοντέλα να εισέρχονται στα σαλόνια της Γαλλικής Πρεσβείας από την εντυπωσιακή μαρμάρινη σκάλα στο κέντρο του κτηρίου.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε ο λόγος που εκφώνησε η Γαλλίδα Πρέσβειρα εξυμνώντας τη φιλία που ενώνει Γαλλία - Ελλάδα και αποδίδοντας τα εύσημα στο Βασίλειο Κωστέτσο για την καταπληκτική παρουσίαση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι του σχεδιαστή αλλά και πολλοί καλεσμένοι του πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου, όπως η Εβελίνα Παπαντωνίου σε μια δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό.

Η εμφάνιση της Εβελίνας Παπαντωνίου

Η ίδια διέπρεψε ως μοντέλο στα 00s, αφού μετά την ανάδειξή της ως Σταρ Ελλάς το 2001 διεκδίκησε και τον τίτλο της Μις Υφηλίου. Τελικά κατάφερε να βγει Αναπληρωματική Μις Υφήλιος και να κάνει μια εντυπωσιακή καριέρα στο ελληνικό μόντελινγκ.

Σήμερα είναι μια ευτυχισμένη μητέρα και έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά κοσμημάτων, τα anileve (είναι αναγραμματισμός του ονόματός της). Αν και κρατά χαμηλό προφίλ τα τελευταία χρόνια, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση του Βασίλειου Κωστέτσου.

Για την περίσταση επέλεξε ένα σούπερ κομψό μπλέ φόρεμα με δαντέλα που μας εντυπωσίασε. To ολοκλήρωσε με υπέρκομψες γόβες. Εντυπωσιακή είναι και η αλλαγή στα μαλλιά της Εβελίνας Παπαντωνίου που αποχωρίστηκε το pixie cut μετά από χρόνια.

Φωτογραφία: NDP

Το πρώην μοντέλο και νυν σχεδιάστρια κοσμημάτων μακραίνει τα μαλλιά της και τα φρέσκαρε με έντονο φιλάρισμα.

SHARE