Οι κόρες του Ντίνου Ηλιόπουλου
Ντίνος Ηλιόπουλος: Φωτογραφία ΝDP
18|04|2024 08:52
SHARE
ΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Εβίτα και Χίλντα Ηλιοπούλου: Οι κόρες του Ντίνου Ηλιόπουλου σε μια σπάνια έξοδο


Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν οι κόρες του Ντίνου Ηλιόπουλου, Εβίτα και Χίλντα Ηλιοπούλου.

Οι δύο κόρες του Ντίνου Ηλιόπουλου έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση του βιβλίου του Θανάση Ευθυμιάδη με τίτλο «Μικρές ιστορίες, μεγάλα μαθήματα», με τον φωτογραφικό φακό να τις απαθανατίζει χαμογελαστές.

Φίλοι και συνεργάτες του Θανάση Ευθιμιάδη βρέθηκαν στο Θέατρο Ροές για την παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του με τις ιστορίες και τις συναντήσεις που επέλεξε να συγκρατήσει, από τότε που θυμάται τον εαυτό του μέχρι σήμερα.

Οι Εβίτα και Χίλντα Ηλιοπούλου τίμησαν με την παρουσία τους τον ηθοποιό και επέλεξαν μαύρα σύνολα, με τη δεύτερη να κάνει την αντίθεση με μια κρεμ καμπαρντίνα.

Οι κόρες του Ντίνου Ηλιόπουλου σε μια σπάνια έξοδο

Κομψές και ιδιαίτερα στιλάτες, προτίμησαν και οι δύο κόκκινο κραγιόν ενώ στη φωτογραφία είναι ολοφάνερη η ομοιότητα που έχουν με τον πατέρα τους.

Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Ντίνος Ηλιόπουλος χάρισε άφθονο γέλιο στο ελληνικό κοινό, αλλά και συγκίνησε μέσα από εξαιρετικούς δραματικούς ρόλους. Ανήκε στη «χρυσή» γενιά του ελληνικού κινηματογράφου και ξεχώρισε γιατί ήταν αυτό που οι Αμερικανοί ονομάζουν «τριπλή απειλή»: έπαιζε, χόρευε και τραγουδούσε.

Ο Ελληνας ηθοποιός παντρεύτηκε δύο φορές, ο πρώτος του γάμος διήρκησε ελάχιστους μήνες, ενώ από τον δεύτερο, που τελέστηκε το 1963, με την Χίλντεγκαρντ Βίτσερ, αυστριακής καταγωγής, απέκτησαν δύο κόρες, την Εβίτα και τη Χίλντα. H Εβίτα γεννήθηκε το 1964 και η Χίλντα το 1972.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της μάλιστα στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», η Εβίτα Ηλιοπούλου είχε μιλήσει για τον πατέρα της, τη διαφορά ηλικίας με τη μητέρα της αλλά και τη σχέση που είχαν. «Δεν με έκανε μικρός ο πατέρας μου. Ήταν ήδη 48 ετών όταν με έκανε. Οπότε πάντα μεγάλωνα με έναν μπαμπά ο οποίος ήταν μεγάλος σε ηλικία, εγώ τον έβλεπα σαν παππού που λέει ο λόγος. Η μαμά δεν ήταν Ελληνίδα, οπότε μεγαλώσαμε και με την πειθαρχία των αυστριακών καταβολών της. Είχαν 25 χρόνια διαφορά ηλικίας. Ήμασταν τέσσερις γενιές στο σπίτι. Ήμασταν τρεις αδελφούλες και ένας μπαμπάς που δεν πολυσυμμετείχε στα οικογενειακά δρώμενα. Σαν άνθρωπος ήταν πολύ κλειστός, εσωστρεφής» είχε αναφέρει.

SHARE