Δωροθέα Πασχαλίδου
Δωροθέα Πασχαλίδου/ Φωτογραφία: Instagram/ @dorotheapass
01|10|2022 11:21
SHARE
ΖΑΧΟΣ ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ

Αυτή είναι η 34χρονη εγγονή του Ζάχου Χατζηφωτίου που δουλεύει στο Χόλιγουντ


Ο Ζάχος Χατζηφωτίου μιλούσε για τους γάμους, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

«Ο πρώτος γάμος έγινε όταν ήμουν στη Βηρυτό, μετά τις μάχες του Ελ Αλαμέιν. Πατέρας έγινα στο δεύτερο γάμο μου, στα 27 μου. Δεν νομίζω να είχα λαχτάρα να κάνω οικογένεια, αλλά προέκυψε. Αγάπησα βέβαια. Με καμία από τις γυναίκες μου δεν είχα να χωρίσω οικονομικά, γι’ αυτό και δεν είχαμε τσακωμούς και διενέξεις.

Δεν θέλω να πω την ηλικία της κόρης μου. Θα με πάρει τηλέφωνο και θα με μαλώσει. Γυναίκα είναι! Είναι όμως καλή μητέρα. Τα σπούδασε και τα τρία παιδιά της. Η μία εγγονή μου, η Δωροθέα Πασχαλίδου, είναι στην Αμερική και κάνει ταινίες. Έχω και δύο δισέγγονα. Τα έχω δει μία φορά, γιατί ο πατέρας τους, ο εγγονός μου, ζει με την οικογένειά του στην Ελβετία. Δουλεύει σε τράπεζα εκεί. Η τρίτη μου εγγονή έχει μείνει στην Ελλάδα», είχε πει σε συνέντευξή του στο People ο Ζάχος Χατζηφωτίου.

Η Δωροθέα Πασχαλίδου είναι 34 ετών και είναι κινηματογραφική παραγωγός, ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια. Μάλιστα, από τις αναρτήσεις της στο Instagram βλέπουμε ότι ετοιμάζει κάτι και στην Ελλάδα, καθώς τη βλέπουμε με τη Μαρία Καβογιάννη στο σετ της σειράς Ζωή του Antenna Plus. Είναι κόρη της Ματίνας Χατζηφωτίου, η οποία με τη σειρά της είναι κόρη του Ζάχου Χατζηφωτίου από τον δεύτερο γάμο του με τη Δανάη Κύρου–Σωσσίδη

Η ίδια αποχαιρέτησε τον παππού της με μια ανάρτηση στα Instagram stories, όπου δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε «Έζησες όπως ήθελες. Αντίο».

SHARE