Γιατρός έγκυος
Η γιατρός που ακόμη και έγκυος εργάζεται κατά του κορωνοϊού /Φωτογραφία: Instagram/the_doctor_diary
ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

Μια έγκυος στη μάχη κατά του κορωνοϊού -Η δυνατή φωτογραφία που μοιράστηκε μια Αμερικανίδα γιατρός στο Instagram


Η εξάπλωση του κορωνοϊού φέρνει στο φως ανθρώπινες ιστορίες από όλο τον κόσμο.

Γιατροί και νοσοκόμοι που δουλεύουν υπό αντίξοες συνθήκες στη μάχη κατά του ιού, μοιράζονται τις συγκλονιστικές ιστορίες τους στα social media και γίνονται viral.

Μια γιατρός από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, η Rachel Nickels, ανέβασε μια φωτογραφία της στο account της στο Instagram, «the_doctor_diary», με την ιατρική στολή, τη μάσκα και την φουσκωμένη της κοιλιά!

Η νεαρή γιατρός είναι έγκυος στον μήνα της αλλά επέλεξε να δουλεύει κανονικά βοηθώντας τη δύσκολη κατάσταση στα νοσοκομεία.

«Όχι ακριβώς αυτό που περίμενα ως έγκυος 36 εβδομάδων. Ακόμη δουλεύω και περιμένω να φέρω στον κόσμο το μωρό μου εν μέσω πανδημίας. Ως εργαζόμενοι στην υγεία, γι’αυτό εκπαιδευτήκαμε, για το καλό των άλλων, σε αυτό αφιερώσαμε τη ζωή μας, αυτό αγαπάμε να κάνουμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/B99Nscwl2il/

Η ίδια, λίγες μέρες αργότερα, έκανε μια νέα ανακοίνωση μέσω Instagram.

Εκτέθηκε στον κορωνοϊό και μπήκε σε καραντίνα, αν και δεν είχε συμπτώματα και δεν έχει κάνει το τεστ. Ωστόσο, ακολουθεί τις ρητές οδηγίες του γυναικολόγου της και θα απομονωθεί στο σπίτι της για να ξεκουραστεί.

https://www.instagram.com/p/B-aishiFMmy/

Ανέβασε μια φωτογραφία της 37 εβδομάδων, με την ιατρική ποδιά, όπου κρατά την κοιλιά της.

Ήθελε να ξεκινήσει την άδειά της νωρίτερα για να μειώσει την πιθανότητα να μολυνθεί από τον ιό. Ωστόσο, δεν πρόλαβε. Με αυτή τη φωτογραφία θέλει να δείξει κάποια μέρα στην κόρη της πόσο μακριά έφτασαν οι δύο τους, όπως αναφέρει στο post.

SHARE