Ο Στέλιος Μάινας μαζί με την σύζυγό του Κάτια Σπερελάκη
Ο Στέλιος Μάινας μαζί με την σύζυγό του Κάτια Σπερελάκη/Φωτογραφία: NDP photo agency
19|11|2019 12:33
SHARE
ΣΗΦΗΣ ΜΑΙΝΑΣ

Ο 30χρονος γιος του Στέλιου Μάινα, θα μπορούσε να είναι ο αδερφός του -Μαζί σε πρεμιέρα ταινίας


Ο Στέλιος Μάινας μαζί με την σύζυγό του, Κάτια Σπερελάκη, και τον γιο του, Σήφη, έδωσαν το παρών στην επίσημη προβολή της ελληνικής ταινίας «Φαντασία», όπου πρωταγωνιστεί ο Ελληνας ηθοποιός.

Η οικογένεια Μάινα βρέθηκε στα Village Cinemas του «The Mall» για την επίσημη προβολή της «Φαντασίας» και τράβηξε την προσοχή των φωτογράφων. Τοποθετημένη στις αρχές της δεκαετίας του ’90, η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του Αλέξη Καρδαρά («Γκίνες», «Η Ληστεία»), είναι ένας ύμνος στον έρωτα, αλλά και ένας φόρος τιμής στον κόσμο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Η «Φαντασία» φέρνει στη μεγάλη οθόνη την ένδοξη εποχή της νυχτερινής διασκέδασης και του lifestyle. Πρωταγωνιστούν Ρένα Μόρφη, Στέλιος Μάινας, Γιάννης Στάνκογλου, Βίκυ Παπαδοπούλου. Το cast συμπληρώνουν οι: Καλλιρόη Μυριαγκού, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Νταλιάνης, Άννα Καλαϊτζίδου, Ανδρέας Νάτσιος, με τις φιλικές συμμετοχές των Δημήτρη Μοθωναίου, Αντώνη Καρπετόπουλου κ.α. Τη μουσική και τα τραγούδια υπογράφει ο Μίνως Μάτσας.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Σήφης Μάινας είναι ο γιος του Στέλιου Μάινα και της Κάτιας Σπερελάκη. Ο 30χρονος Σήφης Μάινας τελειώνοντας το σχολείο, φοίτησε στο τμήμα θεατρικών σπουδών στο Ναύπλιο και συνέχισε με μεταπτυχιακό πάνω στον κινηματογράφο στο Λονδίνο, στο London Film School. Είναι σκηνοθέτης και μοιάζει αρκετά στον πάτερα του. Πιο ψηλός από εκείνον, με μούσι και ιδιαίτερο στιλ, μποέμικο και αντισυμβατικό, ο Σήφης Μάινας τράβηξε την προσοχή μας.

Σήφης Μάινας-Κάτια Σπερελάκη-Στέλιος Μάινας

Σήφης Μάινας-Κάτια Σπερελάκη-Στέλιος Μάινας/Φωτογραφία: NDP photo agency

Ο Στέλιος Μάινας έχει σημειώσει στη συνέντευξή του στη BOVARY για την σύζυγό του: «Με την Κάτια, τη γυναίκα μου, είμαστε μαζί τριάντα δύο χρόνια. Για να έχει διάρκεια ένας γάμος, μια συνύπαρξη, πρέπει μονίμως να κάνεις τις αναγκαίες υποχωρήσεις κι εσύ και ο άλλος. Πρέπει να είναι αμοιβαίο. Να λειαίνεις οξύτητες και αντιθέσεις. Είναι η ίδια λογική για την επιβίωση μιας κοινωνίας. Με οξύνσεις δεν πας πουθενά, μένεις μόνος σου». 

O Στέλιος Μάινας με την σύζυγό του Κάτια Σπερελάκη
Στέλιος Μάινας, Κάτια Σπερελάκη, Φωτογραφία: NDP photo agencyt;
SHARE