Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
20|09|2022 11:08
SHARE
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑ

Όταν η Ειρήνη Παπά ερωτεύτηκε έναν άντρα 20 χρόνια νεότερό της -Flashback στα 70’s


Μια φωτογραφία της Ειρήνης Παπά με τον τότε σύντροφό της, Νίκο Βερλέκη δημοσιεύθηκε στα social media και οι διαδικτυακοί φίλοι έδειξαν αμέσως τον ενθουσιασμό τους.

Ένας από τους έρωτες της Ειρήνης Παπά ήταν ο ηθοποιός Νίκος Βερλέκης με τον οποίο είχε διαφορά ηλικίας που εκείνη την εποχή, στα τέλη της δεκαετίας του ‘70, γινόταν αντικείμενο σχολιασμού.

Σε δηλώσεις του ο ηθοποιός Νίκος Βερλέκης έχει πει: «Η μεγαλύτερη διαφορά που είχα από γυναίκα ήταν 20 χρόνια. Εγώ ήμουν 25 και εκείνη 45. Δεν είχαμε κάτι κρυφό με την Ειρήνη Παπά. Ήμασταν μαζί κάπου οκτώ χρόνια. Δεν ήταν κάτι που το κρύβαμε. Δεν είναι κάτι που το κρύψαμε ποτέ.»

Η φωτογραφία του ζεύγους δημοσιεύθηκε στο Instagram από τη δημοσιογράφο και συλλέκτρια Ελενα Μακρή Λυμπέρη και μάλιστα στη λεζάντα δίνει ορισμένες πολύτιμες πληροφορίες για το ζευγάρι στους διαδικτυακούς της φίλους.

Μεταξύ άλλων στη λεζάντα γράφει: «Η Ειρήνη Παππά έλεγε πως το πιο ανήθικο παραμύθι είναι αυτό της Σταχτοπούτας. Ήθελε τα πάντα να τα κερδίζει με τις δικές της δυνάμεις. Στην προσωπική της ζωή κυριαρχούσε ο ίδιος δυναμισμός. Ένας από τους έρωτές της ήταν ο ωραίος ηθοποιός Νίκος Βερλέκης με τον οποίο είχε διαφορά ηλικίας που εκείνη την εποχή, στα τέλη της δεκαετίας του ‘70, γινόταν αντικείμενο σχολιασμού.»

Δείτε τη φωτογραφία της Ειρήνης Παπά και του Νίκου Βερλέκη

SHARE