Άσπα Ελεάνα Fame Story
Ελεάνα και Άσπα/ Φωτογραφία: Ant1
23|11|2022 11:48
SHARE
FAME STORY

Fame Story: Η Ελεάνα μιλά για τον επικό τσακωμό της με την Άσπα, 20 χρόνια μετά


Σίγουρα όλοι θυμόμαστε τον επικό καβγά της Ελεάνας με την Άσπα στο πρώτο Fame Story (που κέρδισε ο Νότης Χριστοδούλου).

20 χρόνια μετά την ημέρα που η Άσπα Τσίνα μας χάρισε την ατακάρα «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου», η Ελεάνα Παπαϊωάννου μίλησε για εκείνον τον τσακωμό, ο οποίος τελικά έληξε με τις δύο γυναίκες να τα ξαναβρίσκουν, αλλά για το πόσο έχει αλλάξει η ίδια από τότε, στην εκπομπή «Πρωινό μας» στο ΣΚΑΪ.

«Δεν μετανιώνω που πήγα στο Fame Story. Δεν είχα σκοπό να γίνω τραγουδίστρια, ήμουν στο πρώτο έτος της φιλοσοφικής και περνούσα φανταστικά στην Πάτρα. Ο πρώτος χρόνος μετά το Fame Story ήταν δύσκολος, μη διαχειρίσιμος. Ήμουν μόλις 19 ετών. Η μητέρα μου, για να με προσγειώσει, μου έλεγε ότι το χειροκρότημα είναι δυο μπάτσες που συναντιούνται στον αέρα» είπε η Ελεάνα Παπαϊωάννου και πρόσθεσε.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με το 19χρονο κορίτσι που βλέπαμε τότε στις οθόνες μας, ενώ αναφέρθηκε και στον επικό καβγά της με την Άσπα Τσίνα: «Έχω αλλάξει από τότε. Ήμουν πάρα πολύ αθυρόστομη και δεν αντέχω να με βλέπω. Όλα τα πλάνα μου ήταν με ένα τσιγάρο και νόμιζα ότι ήθελαν να με δείχνουν αντιπαθή. Αν ξέραμε ότι ο καβγάς με την Άσπα θα συνεχίζει να παίζει μετά από 20 χρόνια, θα τον είχαμε εμπλουτίσει».

Δείτε το απόσπασμα:

SHARE