Η Ντέβα Κασέλ ταξίδεψε στην Ινδία
Η Ντέβα Κασέλ ταξίδεψε στην Ινδία/Φωτογραφία: Getty/ideal images
ΝΤΕΒΑ ΚΑΣΕΛ

Η Ντέβα Κασέλ ταξίδεψε στην Ινδία για να παρακολουθήσει το show του Dior -Η elegant εμφάνιση


Το fashion show του οίκου Dior για τη συλλογή Fall 2023 πραγματοποιήθηκε στην Ινδία και η 18χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι, Ντέβα Κασέλ, ήταν καλεσμένη.

H όμορφη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ ταξίδεψε μέχρι την Ινδία για να παρακολουθήσει από την πρώτη σειρά την επίδειξη μόδας του οίκου Dior. H Maria Grazia Chiuri, creative director για τις γυναικείες συλλογές του Dior, επέλεξε την Ινδία και συγκεκριμένα το ιστορικό μνημείο Gateway of India (Η Πύλη της Ινδίας) στη Βομβάη, ως έναν συναρπαστικό προορισμό του ευρηματικού ταξιδιού της.

Η συλλογή Dior Fall 2023, όπως ανέφερε η η ανακοίνωση του διάσημου οίκου, έχει σκοπό να αποτίνει φόρος τιμής στο εξαιρετικό savoire-faire της Ινδίας, αλλά και στο μοναδικό όραμα του Christian Dior και των διαδόχων του που έτρεφαν ξεχωριστό θαυμασμό για τη χώρα. 

Η 18χρονη κόρη της Ιταλίδας ηθοποιού Μόνικα Μπελούτσι και του Γάλλου ηθοποιού Βενσάν Κασέλ έχει ανοίξει ήδη τα φτερά της στον κόσμο της μόδας και το μέλλον της διαγράφεται λαμπρό. Η Ντέβα Κασέλ είναι μούσα του οίκου Dior και δεν θα μπορούσε να λείπει από την επίδειξη μόδας του οίκου που πραγματοποιήθηκε στην Ινδία.

Η Ντέβα Κασέλ ταξίδεψε στην Ινδία για να παρακολουθήσει το show του Dior -Η elegant εμφάνιση

Η Ντέβα Κασέλ δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφία με την elegant εμφάνιση που έκανε στο show του Dior. Φορώντας μια μακριά τουαλέτα σε πράσινο χρώμα, η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι τράβηξε τα βλέμματα.

Δείτε τη φωτογραφία της:

Η Ντέβα Κασέλ ταξίδεψε στην Ινδία για να παρακολουθήσει το show του Dior. H εμφάνιση με πράσινο φόρεμα.
Φωτογραφία: Getty/Ideal images

Δείτε το βίντεο με την επίδειξη μόδας του οίκου Dior στην Ινδία:

SHARE