Έλεν Μίρεν
Φωτογραφία: Instagram/@helenmirren
01|09|2021 09:38
SHARE
ΕΛΕΝ ΜΙΡΕΝ

Όλο το show των Dolce & Gabbana ήταν το φόρεμα της Έλεν Μίρεν


Η Έλεν Μίρεν δεν χρειάζεται συστάσεις.

Είναι μία σπουδαία ηθοποιός με δυναμική προσωπικότητα και μοναδικό στιλ και ξεχωρίζει όπου βρεθεί με την υπέροχη αύρα της.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στο show των Dolce & Gabbana στην πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία, το οποίο έγινε talk of the town στον κόσμο της μόδας.

Φόρεσε μία δημιουργία στο χαρακτηριστικό μαξιμαλιστικό στιλ του οίκου που την έκανε να μοιάζει με βασίλισσα -ένα χρυσό bustier με πολύτιμες πέτρες, μια λεπτή μουσελίνα στα μανίκια και την πλάτη και μια full skirt με ουρά και εντυπωσιακό print.

Μάλιστα, η ίδια ανάρτησε τη φωτογραφία στο Instagram της περιγράφοντας την όλη εμπειρία σαν όνειρο, και σχολιάζοντας ότι ήταν ντυμένη σαν μέλος της οικογένειας Κονταρίνι -μίας από τις παλαιότερες οικογένειες της ιταλικής αριστοκρατίας στη Βενετία.

Δείτε τη φωτογραφία εδώ.

Σε άλλη ανάρτηση, η Έλεν Μίρεν φαίνεται να χορεύει με τον Βιν Ντίζελ στη διάρκεια της ξαφνικής καταιγίδας που ξέσπασε στο show -σαν σκηνή από ταινία! -ενώ ανέβασε και μία ακόμα φωτογραφία με μια δεύτερη, εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση Dolce & Gabbana -ένα παραμυθένιο μαύρο μάξι φόρεμα με φτερά στο τελείωμα!

SHARE