Μίρκα Παπακωνσταντίνου-Λευτέρης Ζαμπετάκης-Έλενα Κατρίτση
Μίρκα Παπακωνσταντίνου-Λευτέρης Ζαμπετάκης-Έλενα Κατρίτση/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΙΑΝΟΣ

Έλενα Κατρίτση: Δεν περνάει ο χρόνος από πάνω της -Η εμφάνιση σε παρουσίαση βιβλίου


O φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε την δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση σε παρουσίαση βιβλίου.

Συγκεκριμένα, οι εκδόσεις Διόπτρα και η αλυσίδα πολιτισμού ΙΑΝOS προσκάλεσαν πλήθος κόσμου στην παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Λευτέρη Ζαμπετάκη.

Τη συλλογή «Έρωτες θερίζουν» προλόγισε η κορυφαία στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου και απήγγειλαν ποιήματα οι ηθοποιοί Χρήστος Λούλης και Έμιλυ Κολιανδρή. Την παρουσίαση και τον συντονισμό ανέλαβε η δημοσιογράφος Λένα Αρώνη. Το «Έρωτες θερίζουν» είναι η δεύτερη ποιητική συλλογή του Λευτέρη Ζαμπετάκη, ενώ η πρώτη ποιητική του συλλογή, με τίτλο «Ψυχής μου κύματα» έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο κοινού στην κατηγορία Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση.

Στην παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογή του Λευτέρα Ζεμπετάκη ήταν πολλοί διάσημοι ηθοποιοί όπως η Ελένη Ράντου, η Ρένια Λουιζίδου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και άλλοι.

Έλενα Κατρίτση: Η εμφάνιση σε παρουσίαση βιβλίου

Η Έλενα Κατρίτση έκανε μια δημόσια έξοδο στο κέντρο της Αθήνας για να παρευρεθεί στην παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Λευτέρη Ζαμπετάκη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα λαμπερή και φαίνεται σαν να μην περνάει ο χρόνος από πάνω της. Με ξανθά κοντά μαλλιά με αφέλειες και total black look, η Έλενα Κατρίτση κέρδισε τις εντυπώσεις.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου-Λευτέρης Ζαμπετάκης-Έλενα Κατρίτση/Φωτογραφία: NDP photo agency
Έλενα Κατρίτση-Ελένη Ράντου-Ρένια Λουιζίδου/Φωτογραφία: NDP photo agency
Μαργαρίτα Μάτσα-Έλενα Κατρίτση-Μίρκα Παπακωνσταντίνου-Τάσος Τρύφωνος-Κική Τσόλκα/Φωτογραφία: NDP photo agency

Σημειώνουμε ότι η Έλενα Κατρίτση παρουσίαζε για 14 χρόνια μια από τις δημοφιλείς εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης, την εκπομπή «Προσωπικά».

SHARE