Η Ελενα Κουντουρά με τον σύζυγό της
Ελενα Κουντουρά
26|07|2023 11:02
SHARE
ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

Η Έλενα Κουντουρά με τον σύζυγό της, Σαράντη Παπαχριστόπουλο, σε σπάνια δημόσια εμφάνιση


Η Ελενα Κουντουρά έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Σαράντη Παπαχριστόπουλο.

Το πρώην μοντέλο, αθλήτρια και Υπουργός Τουρισμού, Ελενα Κουντουρά, και ο σύζυγός της, πρώην μπασκετμπολίστας, Σαράντης Παπαχριστόπουλος, κάνουν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις και μάλιστα κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, έχουν αποκτήσει δύο γιους και φροντίζουν να μην απασχολούν τα Μέσα.

Η Έλενα Κουντουρά έχει διαγράψει μια σπουδαία καριέρα μεταξύ άλλων και στον χώρο της μόδας. Από το ‘84 μέχρι και το 1997 έκανε διεθνή καριέρα ως μοντέλο ανακηρύχθηκε ένα από τα δέκα καλύτερα μοντέλα του κόσμου.

Η Έλενα Κουντουρά με τον σύζυγό της, Σαράντη Παπαχριστόπουλο, σε σπάνια δημόσια εμφάνιση

Τώρα, μετά από μεγάλο διάστημα, ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε την Έλενα Κουντουρά με τον σύζυγό της, Σαράντη Παπαχριστόπουλο σε μια σπάνια δημόσια έξοδό τους.

Οι δυο τους βρέθηκαν μεταξύ διάσημων που παρακολούθησαν την παράσταση «Τι φάση πάλι, ρε» στο Θέατρο Άλσος.

Με παρόμοιο look, εκείνος με μαύρο t -shirt και λευκό παντελόνι και εκείνη με λευκό t -shirt και μαύρο παντελόνι έκαναν τα πιο ταιριαστά outfits.

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι χαμογέλασαν στον φωτογραφικό φακό και στα στιγμιότυπά τους μοιάζουν αν είναι το πιο ταιριαστό ζευγάρι.

Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
SHARE