Έλενα Μπουζαλά
Η εξομολόγηση της δημοσιογράφου/Φωτογραφία: ebouz/instagram
03|11|2020 12:48
SHARE
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΛΕΡΤ

Ελενα Μπουζαλά: Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ μιλά για την περιπέτειά της με τον καρκίνο


Στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη, «φλΕΡΤ», βρέθηκε καλεσμένη η δημοσιογράφος Έλενα Μπουζαλά, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια της υγείας της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ και της εκπομπής «Aθλητική Κυριακή», μίλησε για την περιπέτειά της με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια. Η Έλενα Μπουζαλά διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2017 και σημείωσε: «Yστερα από το πρώτο σοκ, το οποίο ξεπέρασα πολύ γρήγορα, μπήκα σε μια ρουτίνα του τι πρέπει να κάνω. Έκανα το χειρουργείο, μετά ήταν η αποκατάσταση και μετά 2-3 πράγματα που πρέπει να κάνεις με εξετάσεις».

Η δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Τότε ήμουν στην εκπομπή με τον Τάκη Σαράντη «Πάμε Αλλιώς», ένα μαγκαζίνο. Στις δέκα μέρες πήγα στη δουλειά. Ξεκίνησα και λίγο γυμναστήριο γιατί μετά το χειρουργείο πρέπει και να γυμναστείς. Δεν είναι ότι δεν στενοχωρήθηκα και είπα τι ωραία, οκ. Μπήκα σε μια ρουτίνα του τι πρέπει να κάνεις για να το ξεπεράσεις. Υπάρχει μια σειρά πραγμάτων και αυτή ακολούθησα. Εχουν περάσει τώρα παραπάνω από 3,5 χρόνια».

Τέλος, η δημοσιογράφος είπε: «Πάντα εκτιμούσα από τα πιο απλά πράγματα μέχρι και τα πιο σημαντικά. Ίσως τώρα τα εκτιμώ λίγο περισσότερο. Ο σύζυγός μου μού στάθηκε πάρα πολύ. Το μότο του ήταν τι έχουμε να κάνουμε και θα το κάνουμε, ήταν πρακτικός. Δεν το κάναμε πολύ θέμα: “πω τι πάθαμε”. Θέλαμε να περάσουμε στον γιο μας το μήνυμα όταν έχουμε κάτι πάμε στον γιατρό και ακολουθούμε την φαρμακευτική αγωγή».

Δείτε το βίντεο:

SHARE