Γιώργος Κωνσταντίνου και Ελενα Ναθαναήλ
Γιώργος Κωνσταντίνου και Ελενα Ναθαναήλ/Φωτογραφία: Φίνος Φιλμ
FLASHBACK

Η Έλενα Ναθαναήλ και ο Γιώργος Κωνσταντίνου σε σπάνια φωτό όταν ήταν ζευγάρι


Λίγοι γνωρίζουν ότι η Έλενα Ναθαναήλ υπήρξε ζευγάρι με τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στην ταινία της Φίνος Φιλμ «Ξύπνα Βασίλη» και υποδυόντουσαν τα αδέλφια. Η ταινία αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου θεατρικού έργου του Δημήτρη Ψαθά, το οποίο είχε πρωτοπαίξει στο θέατρο ο Ντίνος Ηλιόπουλος. Σε αυτή την ταινία η Έλενα Ναθαναήλ επέστρεψε στην Φίνος Φιλμ μετά από πέντε χρόνια απουσίας.

Ο δεσμός της Ελενας Ναθαναήλ με τον Γιώργο Κωνσταντίνου δεν έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό καθώς ο ηθοποιός απέφευγε να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Την αποκάλυψη της σχέσης τους έκανε η ίδια η Έλενα Ναθαναήλ σε συνέντευξή της το 1969 στο περιοδικό «Ρομάντσο».

Η Έλενα Ναθαναήλ και ο Γιώργος Κωνσταντίνου σε σπάνια φωτό όταν ήταν ζευγάρι

Το φως της δημοσιότητας είδε μία σπάνια φωτογραφία του Γιώργου Κωνσταντίνου και της Έλενας Ναθαναήλ την εποχή που ήταν ζευγάρι. Στο εν λόγω στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό vintage greece στο Instagram φαίνεται οι δυο τους να βρίσκονται σε νυχτερινή έξοδο.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας αναφέρεται: «Λίγοι γνωρίζουν ότι η Έλενα Ναθαναήλ υπήρξε ζευγάρι με τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στην ταινία “Ξύπνα Βασίλη”, αλλά ο δεσμός τους πέρασε στα “ψιλά γράμματα”. Γιατί; Ο λόγος είναι απλός. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, αποφεύγει σαν τον διάολο το λιβάνι, όπως λέει η παροιμία, να μιλάει για την προσωπική του ζωή.

Πάντα ήθελε να κρατάει μακριά από τα φώτα ότι αφορά τις ερωτικές σχέσεις του. Έτσι, λίγα έχουν μαθευτεί μέχρι σήμερα για για την ζωή του εκτός από τα θέατρα.

Η σχέση των δύο πασίγνωστων ηθοποιών μαθεύτηκε, μόνο επειδή η Έλενα Ναθαναήλ μίλησε για αυτό σε μια συνέντευξη της το 1969. Στην ταινία “Ξύπνα Βασίλη” υποδύονταν τα αδέλφια. Συναντήθηκαν στο θέατρο όπου εμφανιζόταν ο Κωνσταντίνου, όταν η Ναθαναήλ είχε βρεθεί εκεί για να συναντήσει τον Φώτη Μεταξόπουλο σε επαγγελματικό ραντεβού.

Βλέποντας την, ο Κωνσταντίνου αμέσως μαγεύτηκε από την ομορφιά της και προσπαθώντας να βρει πρόφαση για να της μιλήσει της ζήτησε μία από τις φωτογραφίες που κρατούσε στα χέρια της. Εκείνος ήταν 35 ετών και η εκείνη 22. Ήταν πολύ ερωτευμένοι και έμεναν μαζί σε ένα διαμέρισμα στην οδό Ασκληπιού».

SHARE