Έλενα Ναθαναήλ
© Jack GAROFALO/ Paris Match via Getty Images / Ideal Image
17|07|2022 10:28
SHARE
ΕΛΕΝΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ

H Έλενα Ναθαναήλ με τον Γιώργο Τσαγκάρη -Flashback στην εποχή του μεγάλου έρωτά τους


H Έλενα Ναθαναήλ με τον Γιώργο Τσαγκάρη σε μια φωτογραφία από την εποχή του έρωτά τους.

Η σπουδαία και ακαταμάχητη ηθοποιός, Έλενα Ναθαναήλ, γνώρισε τεράστια επιτυχία στις χρυσές εποχές του κινηματογράφου ενώ και σε προσωπικό επίπεδο είχε διάφορες, μικρές και μεγάλες κατακτήσεις.

Ήταν μια γυναίκα με ταμπεραμέντο που αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ, ενώ με τον Γιώργο Τσαγκάρη, αν και δεν παντρεύτηκαν ποτέ, απέκτησαν μια κόρη, την Ινκα Τσαγκάρη και έζησαν έναν μεγάλο έρωτα.

Μια φωτογραφία τους από την εποχή του έρωτά τους, το 1971 δημοσιεύθηκε στο Instagram και αυτή δεν είναι άλλη από μια τρυφερή στιγμή τους στη Χαλκιδική που αποτυπώθηκε στο φακό.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο προφίλ VintageGreece, λογαριασμός με ρετρό φωτογραφίες, στην οποία Έλενα Ναθαναήλ και Γιώργος Τσαγκάρη βρίσκονται στη θάλασσα, κρατιούνται τρυφερά από τα χέρια και κοιτάζονται στα μάτια.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης μεταξύ άλλων γράφει: «Δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος ερωτεύεται μια φορά όπως λένε. Εγώ έχω ερωτευθεί δυο τρεις φορές. Σίγουρα οι δύο ήταν ο Τσαγκάρης. Όμως από τα φλερτ που μπορώ να θυμηθώ πέρασαν σημαντικοί άνθρωποι από τη ζωή μου οι οποίοι έβαλαν το χέρι τους στο οικοδόμημα του χαρακτήρα μου- πάντα θετικά. Είμαι ευγνώμων με τη ζωή διότι πήγαν όλα πολύ καλά και έκανα ό,τι ήθελα. Έχω ένα υπέροχο παιδί, μια καταπληκτική σχέση, οι άνθρωποι από το προσωπικό μου παρελθόν με λατρεύουν και τους αγαπώ. »

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία με την Έλενα Ναθαναήλ και τον Γιώργο Τσαγκάρη παρακάτω

SHARE