Η Ελένη Βιτάλη κρατά μικρόφωνο
Αναδρομή στο παρελθόν/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
29|10|2020 10:56
SHARE
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Ελένη Βιτάλη κοριτσάκι με τους γονείς της -Η τραγουδίστρια ανατρέχει στο παρελθόν με μια σπάνια φωτό


Η Ελένη Βιτάλη τίμησε τη γιορτή του αγαπημένου της πατέρα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, η Ελένη Βιτάλη ταξίδεψε τους followers της στο παρελθόν και δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία τη βλέπουμε κοριτσάκι μαζί με τους γονείς της, Τάκη Λαβίδα και Λούση Καραγεωργίου.

Μεγαλωμένη σε μουσική οικογένεια, ο πατέρας της ήταν γνωστός για το σαντούρι του και η μητέρα της τραγουδίστρια, η Ελένη Βιτάλη ήταν αναμενόμενο να ακολουθήσει μια καριέρα στο πεντάγραμμο και να αναδειχθεί σε μια από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες. Η ίδια κέρδισε την προσοχή του ελληνικού κοινού το 1974 συμμετέχοντας στο «Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης» με το εμβληματικό πια «Χωρίς Δεκάρα», ενώ ένα χρόνο πριν είχε κάνει την πρώτη της δισκογραφική εμφάνιση στο πλευρό της Σωτηρίας Μπέλου.

«Σαν σήμερα κάθε τέτοια μέρα πηγαίναμε οικογενειακώς στο μπαμπά μου για τη γιορτή του. Τώρα είναι ελεύθερος και ευλογημένος μιας και ήτανε πολύ καλός Άνθρωπος! Εγώ τον μνημονεύω κάθε μέρα όμως θέλω και μαζί σας να μοιραστώ την Αγάπη μου για τους Ανθρώπους που μου δώρισαν το μεγαλύτερο δώρο! Τη ζωή και την απόλυτη Αγάπη και φροντίδα πιο πολύ της ψυχής μου και όλα τ' άλλα ερχόντουσαν τελευταία και καταϊδρωμένα! Σ' αγαπώ μπαμπά μου και μου λείπεις ακόμα».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Βιτάλη στο Instagram:

SHARE