Η Ελένη Φουρέιρα και ο Σάκης Ρουβάς γελούν
Τα challenges του Σάκη Ρουβά στην Ελένη Φουρέιρα/ Φωτογραφία: YouTube/ Sakis Rouvas
04|02|2020 12:50
SHARE
CHALLENGES

Ο Σάκης Ρουβάς προκαλεί την Ελένη Φουρέιρα να οδηγήσει τρακτέρ και να αρμέξει -Το απολαυστικό βίντεο στο YouTube


Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής του Σάκη Ρουβά στο YouTube.

Στο κανάλι του Σάκη Ρουβά στο YouTube απολαμβάνουμε την εκπομπή «Άντεξες;» όπου προκαλεί τους επώνυμους καλεσμένους του να κάνουν πράγματα που οι ίδιοι δε θα μπορούσαν να φανταστούν ότι ήταν ικανοί να φέρουν εις πέρας. Αυτή τη φορά, καλεσμένη ήταν η Ελένη Φουρέιρα.

Βλέπουμε τους δυο λαμπερούς stars σε ένα αγρόκτημα, ντυμένους με country looks, προετοιμάζοντας τους θεατές για όσα θα δουν στη συνέχεια.

Στην αρχή, ο Σάκης Ρουβάς της έκανε μια σειρά ερωτήσεων, μέσα από τις οποίες τη γνωρίζουμε λίγο καλύτερα. Η Ελένη Φουρέιρα λοιπόν αποκάλυψε ότι μετανιώνει που δεν υπήρξε καλύτερη μαθήτρια στο σχολείο, σ’ έναν άνδρα αυτό που εκτιμά περισσότερο είναι η εξυπνάδα, ενώ θα ήθελε πολύ να καλέσει τη Μισέλ Ομπάμα σε δείπνο. Μάλιστα, κάποια στιγμή που ο τραγουδιστής τη ρωτά ποιος την κάνει να νιώθει αμηχανία όταν βρίσκεται κοντά του, εκείνη απαντά «εσύ!».

Ύστερα, έρχεται η στιγμή των challenges. Το πρώτο ήταν να μαζέψει όλα τα πρόβατα σε ένα μαντρί, μετά βλέπουμε τους δυο τους σ’ έναν «αγώνα» ταχύτητας πάνω σε τρακτέρ και ύστερα να προσπαθεί να αρμέξει όσο περισσότερο γάλα γίνεται από μια προβατίνα!

Το βίντεο σκορπίζει άφθονο γέλιο στους πάνω από 80 χιλιάδες subscribers του Σάκη Ρουβά, οι οποίοι ήδη ανυπομονούν για τον επόμενο καλεσμένο της εκπομπής του.

SHARE