Ελένη Μενεγάκη
Φωτογραφία: Instagram/ @elenimenegaki
12|12|2020 16:49
SHARE
XMAS COOKIES

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στην κουζίνα -Φτιάχνει κουλουράκια με κρασί μαζί με την κόρη της Μαρίνα και εύχεται «Καλά Χριστούγεννα»


Τι ωραιότερο από το να φτιάχνεις κουλουράκια και γλυκά τις μέρες πριν τα Χριστούγεννα;

Η Ελένη Μενεγάκη σίγουρα συμμερίζεται αυτή την άποψη και αποφάσισε να μπει στην κουζίνα προκειμένου να φτιάξει κουλουράκια με την καλύτερη παρέα -την κόρη της Μαρίνα.

Η παρουσιάστρια ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram της όπου φαίνεται η ίδια, φορώντας ένα στιλάτο καρό πουκάμισο και μπλε ποδιά να ετοιμάζει τη ζύμη για τα κουλουράκια πλάι στην κόρη της.

Η μικρή Μαρίνα καθισμένη στον πάγκο «επιβλέπει» την μητέρα της, έτοιμη να βοηθήσει και να δοκιμάσει τη ζύμη!

Όπως αναφέρει η Ελένη Μενεγάκη στην λεζάντα της φωτογραφίας, πρόκειται για μια παράδοση στην οικογένεια, αφού έχει κάνει το ίδιο με όλα της τα παιδιά όταν βρίσκονταν στην ίδια ηλικία.

Όσον αφορά τη συνταγή για τα κουλουράκια της, αποκάλυψε ότι δεν είναι άλλη από την συνταγή για κουλουράκια με κρασί από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

«Με τα δυο χεράκια πλάθω κουλουράκια... ( χρόνια τώρα κάνω κουλουράκια με κρασί , συνταγή της @argirobarbarigou είναι το κάτι άλλο !)Την ίδια σκηνή την έχω ζήσει με όλα μου τα παιδιά σε αυτή την ηλικία ! Καλά Χριστούγεννα!», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της.

SHARE