Η Ελένη Μενεγάκη με ροζ φόρεμα
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
16|02|2021 14:03
SHARE
ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Η Ελένη Μενεγάκη με κόκκινο σκούφο απολαμβάνει το χιόνι με τις κόρες της


Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε βόλτα με τις κόρες της και απόλαυσαν μαζί το χιόνι.

Με τη χιονόπτωση σήμερα στην Αθήνα να είναι ιδιαίτερα έντονη, πολλοί ήταν εκείνοι που έβαλαν σκουφιά και γάντια και βγήκαν στους δρόμους για να παίξουν με το χιόνι, να φτιάξουν χιονάνθρωπο και να παίξουν χιονοπόλεμο.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μας έδωσε μια γεύση από τη χιονόπτωση στα Μελίσσια, όπου κατοικεί. Η ξανθιά παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με τις κόρες της, όπου τις βλέπουμε να απολαμβάνουν όλες μαζί τη χιονισμένη μέρα.

«14 χρόνια στην ίδια γειτονιά στα Μελίσσια, τόσο χιόνι δεν έχει πέσει ποτέ» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Φορώντας κόκκινο σκούφο και μπουφάν στην ίδια απόχρωση, η ωραία Ελένη περπατά στα χιόνια με τις κόρες της και χαμογελά γλυκά στον φακό.

Η ανάρτηση φυσικά μέσα σε λίγα λεπτά έχει συγκεντρώσει χιλιάδες like από τους πάνω από 1 εκατομμύριο followers, καθώς και δεκάδες σχόλια. «Εσύ ομορφαίνεις ακόμα και το χιόνι αγαπημένη μας» διαβάζουμε σε ένα από αυτά.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη από τη βόλτα με τις κόρες της στα χιόνια (πατήστε το βελάκι δεξιά για να δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες):

SHARE