Η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο
@elenimenegaki
FAMILY

Η Ελένη Μενεγάκη αγκαλιά με τον Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη τους, Μαρίνα στην Άνδρο


Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε δύο οικογενειακές φωτογραφίες με τον σύζυγο της, Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη τους, Μαρίνα στα Άχλα.

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένεια της στα Άχλα της Άνδρου όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Μάκης Παντζόπουλος.

Η παρουσιάστρια -που φέτος το χειμώνα ετοιμάζει την τηλεοπτική της επάνοδο μέσα από τη συχνότητα του Mega- είναι πολύ ενεργή στα social media ανεβάζοντας φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Αυτήν την περίοδο η Ελένη Μενεγάκη ξεκουράζεται στο προσωπικό της καταφύγιο στην Άνδρο μαζί με την οικογένεια της, ενώ δεν λείπουν οι αποδράσεις με το φουσκωτό σε πανέμορφες παραλίες του Αιγαίου.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε δύο φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη τους, Μαρίνα στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και απέσπασε πολλά like από τους fans της.

Στη πρώτη φωτογραφία, η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον Μάκη Παντζόπουλο και την 6χρονη κόρη τους Μαρίνα, ενώ στην αγκαλιά της έχει τον τετράποδο φίλο της οικογένειας.

@elenimenegaki

Στη δεύτερη φωτογραφία η παρουσιάστρια χαμογελαστή είναι στο πλευρό του συζύγου της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και τα πρόσωπά τους αστράφτουν από ευτυχία. Το ζευγάρι που είναι μαζί πάνω από 10 χρόνια έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη έχουν συγκεντρώσει πάνω από 15.000 like .

SHARE