Η Ελένη Μενεγάκη με κόκκινο φόρεμα
Φωτογραφία: Instagram/ @elenimenegaki
25|10|2020 10:17
SHARE
HAPPY BIRTHDAY

Η Ελένη Μενεγάκη με τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο, στην Άνδρο -Οι ευχές για τα γενέθλιά του


Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε τις πιο θερμές ευχές στον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο, ο οποίος είχε γενέθλια.

Ύστερα από την αποχώρησή της από τον Alpha και το τέλος της εκπομπής της, πολλοί είναι οι θαυμαστές της Ελένης Μενεγάκη, οι οποίοι αναρωτιούνται πότε θα ανακοινώσει το επαγγελματικό της βήμα. Προς το παρόν πάντως, η όμορφη παρουσιάστρια απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της, παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ένα από αυτά, φυσικά, είναι και ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος, στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τον αδερφό της

Ο Θοδωρής Μισόκαλος, λοιπόν, είχε γενέθλια και η γνωστή παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να του ευχηθεί δημόσια με μια κοινή φωτογραφία τους στο Instagram. «Όχι γιατί είναι ο αδελφός μου… αλλά είναι το καλύτερο παιδί! Χρόνια σου πολλά Θοδωρή μου! Σ’ αγαπάμε» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η φωτογραφία ενθουσίασε τους fans της παρουσιάστριας, καθώς συγκέντρωσε πάνω από 65 χιλιάδες like, αλλά και πολλά σχόλια με ευχές! Τα δύο αδέρφια βρίσκονται -που αλλού;- στον προσωπικό παράδεισο της Ελένης Μενεγάκη, την Άνδρο.

Μάλιστα, μια follower τη ρώτησε στα σχόλια πώς είναι το νησί αυτήν την περίοδο και η ίδια απάντησε ότι είναι πιο ωραία τώρα από το καλοκαίρι, ενώ κάνει και πολύ καλό καιρό.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη με τον αδερφό της:

SHARE