Η Ελένη Μενεγάκη με ροζ φόρεμα
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
03|02|2020 10:11
SHARE
THREE GENERATIONS

«Για όλα τα γέλια και τα δάκρυα που μοιραστήκαμε»: Η Ελένη Μενεγάκη εύχεται χρόνια πολλά στη μητέρα της με μια φωτογραφία


Με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση, η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στη μητέρα της χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της και συγκίνησε το Instagram.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν παρέλειψε ευχηθεί μέσω Instagram στην αγαπημένη της μητέρα για τα γενέθλιά της, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό. Βλέπουμε λοιπόν τη διάσημη παρουσιάστρια με τη μητέρα της, Ζέτα και τις δύο κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια σε μια έξοδό τους κάποια χρόνια πριν, το 2012. Τρεις γενιές γυναικών σε ένα εξαιρετικό ενσταντανέ!

«Μαμά σ αγαπώ... για όλα τα γέλια και τα δάκρυα που μοιραστήκαμε... Ήσουν και είσαι πάντα η δύναμη μου! Χρόνια πολλά μανούλα» έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής σχεδόν 68 χιλιάδες likes, ενώ τα σχόλια από θαυμαστές και τους followers της παρουσιάστριας, όπου δίνουν τις θερμότερες ευχές τους, είναι εκατοντάδες!

Με μια πρώτη ματιά σίγουρα μπορεί να πει κανείς ότι οι δύο γυναίκες μοιάζουν πολύ, ενώ τα ίδια χρώματα μοιράζονται και οι κορούλες της Ελένης Μενεγάκη.

SHARE