Ελένη Πετρουλάκη
Ελένη Πετρουλάκη/Φωτογραφία: elenipetroulaki/instagram
ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ

Η Ελένη Πετρουλάκη ανοίγει το μοντέρνο σπίτι της -Με καταπράσινο κήπο και πισίνα


Η Ελένη Πετρουλάκη δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram, όπου μάς έδειξε πως μπορούμε να κάνουμε γυμναστική χρησιμοποιώντας τον καναπέ του σπιτιού μας.

Η Ελένη Πετρουλάκη κάθισε στον αναπαυτικό καναπέ του μοντέρνου σπιτιού της, φορώντας μια στράπλες ολόσωμη φόρμα και μάς έδειξε δύο ασκήσεις που μπορεί κάποιος να κάνει σε έναν καναπέ.

Έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε το εσωτερικό του σπιτιού της, το οποίο είναι διώροφο με καταπράσινο κήπο και πισίνα. H ειδικός του fitness έχει μια υπέροχη μεζονέτα που συνδυάζει την μοντέρνα αισθητική με τα industrial στοιχεία.

Το μεγάλο σαλόνι βλέπει στον κήπο, η εσωτερική σκάλα και το μαύρο τζάκι είναι από τα στοιχεία που τραβούν αμέσως την προσοχή και και η open κουζίνα της με τον λευκό πάγκο ταιριάζουν με τον υπόλοιπο χώρο του σπιτιού. Η ειδικός του fitness και της γυμναστικής έχει αρκετά έργα τέχνης στο σαλόνι της, όπως και πολλά φυτά εσωτερικού χώρου.

Όπως είναι αναμενόμενο η πισίνα αποτελεί τους καλοκαιρινούς μήνες πόλο έλξης για όλη την οικογένεια της Ελένης Πετρουλάκη. Ο κήπος της είναι γεμάτος τροπικά φυτά δημιουργώντας ένα σκηνικό απίστευτης χαλάρωσης.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας ανοίγει το μοντέρνο σπίτι της

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας και είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι διαθέτει ένα υπέροχο σπίτι στα νότια προάστια και πρόσφατα πήραμε μια γεύση από το εσωτερικό του.

Αριστερά υπάρχει μία γωνιά με τζάκι, ενώ πίσω δεξιά είναι η μοντέρνα και φωτεινή κουζίνα που είναι σε ενιαίο χώρο με το σαλόνι.

Δείτε το βίντεο από την μοντέρνα κουζίνα του σπιτιού της:

Δείτε τον καταπράσινο κήπο της που διαθέτει πισίνα:

To ευρύχωρο σαλόνι έχει θέα την πισίνα:

Δείτε το βίντεο με το σαλόνι του σπιτιού της:

Το σπίτι διαθέτει εσωτερική σκάλα και τα έπιπλα είναι σε γήινες αποχρώσεις που ταιριάζουν με το ξύλινο πάτωμα.

SHARE