Η Ελένη Ψυχούλη
Η Ελένη Ψυχούλη με το απόλυτο hairlook/Φωτογραφία: Skai
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΣΗ

H Ελένη Ψυχούλη άφησε τα μαλλιά της στο φυσικό τους χρώμα και ανέδειξε την φυσική της ομορφιά


H Ελένη Ψυχούλη αποφάσισε να μετακομίσει εκτός Αθηνών και μάλιστα στον τόπο καταγωγής της, το Πήλιο.

Αποφάσισε, όμως, να αποκαλύψει και πολλά από τα μυστικά του, αλλά και την καθημερινότητά των κατοίκων του μέσα από τις «Συνταγές Ψυχής», τη νέα εκπομπή που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου.

Στις «Συνταγές Ψυχής», η Ελένη Ψυχούλη μάς ανοίγει το σπίτι της και την προσωπική της ζωή, μας γνωρίζει όσους και όσα αγαπά, μοιράζεται μαζί μας την καθημερινότητά της στο χωριό. Και μας παίρνει μαζί της σε ένα ταξίδι στο Πήλιο που συνδυάζει απρόσμενα το βουνό με τη θάλασσα, το παλιό με το μοντέρνο. Ένα ταξίδι ζωής, γεμάτο χρώματα, νοστιμιά και αισιοδοξία.

Η δημοσιογράφος γαστρονομίας εδώ και 15 χρόνια μετά από αρκετές αλλαγές που έκανε στα μαλλιά της αποφάσισε να τα αφήσει στο φυσικό τους χρώμα, την απόλυτη τάση στο hairstyle που απενοχοποιεί τις γκρι τρίχες και αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των γυναικών.

Ολο και περισσότερες γυναίκες έχουν αγκαλιάσει τη φυσική τους ομορφιά, δεν προσπαθούν να κρύψουν τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος πάνω τους, αλλά τα μεταμορφώνουν στο πιο δυνατό τους ατού. Μία από αυτές είναι η Ελένη Ψυχούλη, η οποία είναι από τις πρώτες γυναίκες της τηλεόρασης που δεν βάφει τα μαλλιά της.

Η τάση που ήθελαν τις γυναίκες να παύουν να καμουφλάρουν τα γκρίζα και τα λευκά μαλλιά τους καλά κρατεί και το 2021. Μόδα και ομορφιά βαδίζουν προς το positivity (ώρα ήταν) και ανοίγουν ακόμα περισσότερο τον δρόμο στην αποδοχή της μοναδικότητας, της ηλικίας και του σωματότυπου.

Η φυσική ομορφιά είναι το top beauty trend και η Ελένη Ψυχούλη μάς δείχνει το δρόμο ότι τα γκρίζα μαλλιά δεν αποτελούν πλέον ταμπού στην ελληνική τηλεόραση.

SHARE