Ελένη Τσολάκη
Ελένη Τσολάκη/Φωτογραφία: Instagram
06|02|2024 14:34
SHARE
NIGHT OUT

H Ελένη Τσολάκη με τον σύζυγό της σε μια σπάνια έξοδο -Πού τους πέτυχε ο φωτογραφικός φακός


Ο φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε την Ελένη Τσολάκη σε μια σπάνια έξοδο με τον επιχειρηματία σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη.

Η 37χρονη οικοδέσποινα του «Πρωινού ΣουΣου», Ελένη Τσολάκη, διασκέδασε στο NOX με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη. Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου του 2017 στη Βάρκιζα Αττικής, παρουσία αγαπημένων φίλων, συγγενών και συνεργατών.

Φωτογραφία: NDP photo agency

H Ελένη Τσολάκη με τον σύζυγό της σε μια σπάνια έξοδο

Με τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα διασκέδασε πριν από λίγες μέρες στο ΝΟΧ η Ελένη Τσολάκη, σε μια σπάνια έξοδο με τον επιχειρηματία σύζυγό της.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε την παρουσιάστρια του Open με τον σύζυγό της να χαμογελούν και να διασκεδάζουν.

Φωτογραφία: NDP photo agency
Φωτογραφία: NDP photo agency
Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Ελένη Τσολάκη είχε σημειώσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τον γάμο της και τον σύζυγό της πριν από λίγο καιρό: «Βαδίζουμε στα 9 χρόνια με τον σύζυγό μου. Νομίζω πως αυτό που αλλάζει τα πράγματα είναι το παιδί. Εκεί αλλάζουν οι προτεραιότητες το άγχος, αυτά που ζητάει ο ένας από τον άλλον στην καθημερινότητα. Όλο το υπόλοιπο το χωρίς το παιδί, είναι το ίδιο. Σίγουρα θα ήταν διαφορετικά, θα ήταν αλλιώς και εγώ θα ήμουν διαφορετική.

Θαυμάζω τις γυναίκες που μεγαλώνοντας ξέρουν πως μπορεί να μην είναι για αυτές ο γάμος, η δέσμευση, το παιδί και έχουν συμφιλιωθεί με αυτό και αισθάνονται καλά. Σημαίνει ότι ακούν την καρδιά τους. Δεν το είχα ποτέ όνειρο να παντρευτώ, αλλά κάποια θέματα προκύπτουν. Είναι αυτά τα ωραία που σου έρχονται στη ζωή. Έχω εμπιστοσύνη στη διαδικασία. Είμαι ευγνώμων για όσα μου έχει φέρει η ζωή».

SHARE