Ελεονώρα Μέλετη/
Ελεονώρα Μέλετη/Φωτογραφία: instagram
INSTAGRAM

Η Ελεονώρα Μελέτη εξηγεί τον λόγο που δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ


Όπως έγινε γνωστό, η Ελεονώρα Μελέτη ανανέωσε τη συνεργασία της με το Mega.

Μετά την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, η παρουσιάστρια έσπευσε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση, δείχνοντας πόσο ευτυχισμένη είναι που θα δώσει ραντεβού με τους τηλεθεατές της τον Σεπτέμβρη.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χωρίς μακιγιάζ, η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε τη χαρά της σημειώνοντας: «Έτσι ακριβώς είμαι αυτή τη στιγμή που μόλις έλαβα την ανακοίνωση ανανέωσης της συνεργασίας μας με το Mega. Μπορεί να βγήκε σήμερα, όλα τα αλλά όμως τα ξέρουμε εδώ κ μήνες. Αυτό δεν την κάνει λιγότερο σημαντική και όμορφη! πολύ όμορφη θα έλεγα! Μια συγκινητική αναφορά σε μια όμορφη συνεργασία, με ανθρώπους που εκτιμώ κ συνεργάζομαι πολλά χρόνια. Καλή σεζόν… ραντεβού το Σεπτέμβρη».

Η Ελεονώρα Μελέτη εξηγεί τον λόγο που δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ

Λίγες ώρες αργότερα η Ελεονώρα Μελέτη επανήλθε στο Instagram δημοσιεύοντας ακόμα μία φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ, στο πλευρό του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους καθώς όπως έγραψε «θέλει να απαντήσει σε γυναίκες που αναρωτιούνται σε τι αποσκοπεί όταν βγαίνει άβαφη».

Η παρουσιάστρια σημείωσε: «Αποδοχή. Αποδοχή είναι η απάντηση στο ερώτημα γιατί βγαίνω άβαφη. Όσοι με ξέρουν , γνωρίζουν καλά πως στη ζωή μου δεν βάφομαι. Η ζωή μου είναι εκτός τηλεόρασης.

Από την άλλη θέλω να απαντήσω σε γυναίκες που αναρωτιούνται σε τι αποσκοπώ όταν βγαίνω άβαφη, γιατί το κάνω αυτό κ όλα τα σχετικά: ( αν ανατρέξετε στο προηγούμενο ποστ θα καταλάβετε)

Σε τίποτα δεν αποσκοπώ. Όταν βάφομαι να ξέρετε ότι κάπου αποσκοπώ. Αποσκοπώ στο να σας προωθήσω ένα προϊόν , να σας υποδεχτώ περιποιημένη στον τηλεοπτικό αέρα, να σας κάνω διαφήμιση με όλο το σωστό περιτύλιγμα.

Όταν ανεβάζω άβαφη φωτογραφίες, είμαι απλά ο εαυτός μου. Τη βγάζω , μου αρέσει, κάτι σκέφτομαι και την ανεβάζω. Δεν κάνω κάτι διαφορετικό απ ότι όλοι. Κατανοώ πως σε κάποιους δημιουργεί εντύπωση κ είναι σεβαστό. Ειδικά μέσα στο ινσταγκραμ μπορεί να είναι κ ριψοκίνδυνο. Αλλά μ αρέσει το ζην επικινδύνως.

Δέχομαι πως σε κάποιους δεν θα αρέσει, κ αυτό σεβαστό κ αποδεκτό, αλλά δεν με αφορά. Υπάρχουν προφίλ για όλα τα γούστα. Είμαι κ νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Κ αυτό θα το πρεσβευθώ κ εδώ. Πάμε πάλι: είμαι κ νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Τον αποδέχομαι.

Με αποδέχεται ο άνθρωπος μου κ όσοι με αγαπούν αληθινά. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Αρκεί όμως να αρέσουμε σε εμάς τους ίδιους. Αρκεί. Μετράει. Ηρεμεί.

Αποδοχή είναι η απάντηση σε όλους όσοι απορούν. Αποδοχή είναι η απάντηση σε όποιον δεν αρέσει. Αποδοχή είναι η απάντηση σε όποιον το επικροτεί! Αποδοχή είναι η συμβουλή μου σε κάθε γυναίκα κάθε ηλικίας που έχει άγχος για το πως θα τη δει ο κόσμος κ το ινσταγκραμ. Αποδοχή».

SHARE