Ελεονώρα Μελέτη μητέρα χριστουγεννιάτικο δέντρο
Φωτογραφία: nonoram/instagram
10|05|2022 08:33
SHARE
ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

4 γενιές μαζί: Η Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει με τις γυναίκες της οικογένειά της


Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega, Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και μάλιστα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Με αφορμή τη γιορτή τη μητέρας, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη της Αλεξάνδρα και στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε για τις δυσκολίες μιας γυναίκας όταν γίνεται μητέρα.

«Υπάρχει πολύ έντονο το παραμύθι της «τέλειας μητρότητας». Αλλά αυτό είναι μόνο ένα προσωπείο. Θλίψη, νεύρα, μελαγχολία, κούραση, ενοχές που δεν είμαι τόσο ευτυχισμένη όσο μου περιγράφανε.Δεν μιλούσα από ντροπή σε κανέναν. »

Βέβαια, εκτός από αυτή τη φωτογραφία η Ελεονώρα Μελέτη, τίμησε τις γυναίκες της οικογένειάς της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τη μητέρα της, τη γιαγιάς της -που τόσο αδυναμία της έχει -και την κόρη της.

4 γενιές όπως έγραψε και η ίδια. Η μαμά της μαμάς, της μαμάς της Αλεξάνδρας.

«Η μια επιδρά στην άλλη με έναν τρόπο καταλυτικό. Μοναδικό. Μέσα από τον οποίο έρχεται αμφότερα η διαμόρφωση αλλά κ η μεταμόρφωση.
Δεν είναι ένα τέλειο πλάσμα η μητέρα. Είναι όμως ένα πλάσμα μοναδικά σημαντικό.
Μέσα από το προσωπικό μου ταξίδι αυτά τα 4 χρόνια στο ρόλο της μαμάς, κατάλαβα πως Αν αγαπιέται κάποιος αυθεντικά ανιδιοτελώς είμαστε εμείς. » έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης και οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν με τη φωτογραφία και το έδειξαν με τα σχόλια και τα likes τους.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη εδώ:

SHARE