Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επί σκηνής
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
21|10|2022 09:06
SHARE
ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε ηλικία 10 χρονών με τους γονείς της –H throwback φωτογραφία


Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μια αγαπητή καλλιτέχνιδα με ερμηνείες και μουσικές επιτυχίες που έχουν χαραχθεί για τα καλά στο μυαλό του κοινού της.

Η καλλιτέχνιδα έχει γονείς τους Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη επομένως δεν μοιάζει και πιολύ παράξενο που επέλεξε τον δρόμο της τέχνης και συγκεκριμένα της μουσικής.

«Οι γονείς μου ήταν παρόντες στη ζωή μου με παράξενο τρόπο. Ήταν τέλειο το γεγονός ότι άρχισα να πηγαίνω από μικρή ηλικία σε θεάματα. Παρακολουθούσα ένα πολύ γοητευτικό χώρο από μέσα, μπορούσα να κοιμηθώ στα καμαρίνια, να ακολουθώ στις περιοδείες την οικογένεια μου και το έβλεπα σαν κάτι πολύ εύκολο και απλό. Το να είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι και συνεχώς να μετακινείσαι μου είναι απόλυτα οικείο» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο Bovary.gr.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μικρό κορίτσι με τους γονείς της

Τώρα, μια φωτογραφία από το παρελθόν δημοσιεύθηκε στα social media και δεν είναι άλλη από μια φωτγραφία που απεικονίζει την μικρή τότε Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τους γονείς της και την Βάσια Τριφύλλη.

Στη φωτογραφία βρίσκεται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τους γονείς της, Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη το καλοκαίρι του 1993 στο καμαρίνι της Βάσιας Τριφύλλη στο Δελφινάριο. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο αποτύπωσε ο Κλεισθένης στον φακό του.

SHARE