Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος
Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
15|11|2023 09:53
SHARE
COUPLE GOALS

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος με total black looks έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση


Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος παρακολούθησαν τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Θέατρο Παλλάς.

Εδώ και μερικούς μήνες, έγινε γνωστή η σχέση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Νίκο Συρίγο, ύστερ από το διαζύγιό της από τον Σπύρο Δημητρίου, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2020. Η ερμηνεύτρια άλλαξε σελίδα στη σελίδα της και πλέον είναι ζευγάρι με τον γνωστό δημοσιογράφο και οι δυο τους κάνουν πλέον και κοινές εμφανίσεις.

«Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει. Αυτό είναι και το ζητούμενο να συμβεί στη ζωή μας. Όταν συναντιόμαστε με κάποιους ανθρώπους και τους βάζουμε στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας, νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο, ο ένας να αρχίζει να επηρεάζει τον άλλο, και να του βγάζει και άλλες πτυχές. Αυτή είναι η ουσία της επαφής και της συνύπαρξης. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις προσωπικές σχέσεις. Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι που συναντιόμαστε, είτε είναι φίλοι είτε είναι συνεργάτες είτε είναι σύντροφοι, το ευτυχές είναι να επηρεάσει ο ένας τον άλλον», ανέφερε πριν από λίγο καιρό η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο Θέατρο Παλλάς για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος ήταν ντυμένη στα μαύρα και έδειχναν πολύ κομψοί. Η ερμηνεύτρια επέλεξε τοπ με διαφάνεια, υφασμάτινο παντελόνι και από πάνω ένα σικάτο blazer, ενώ ο σύντροφός της φόρεσε πουκάμισο, παντελόνι και δερμάτινο τζάκετ.

Δείτε την εμφάνιση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Νίκο Συρίγο:

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
SHARE