Ελευθερία Αρβανιτάκη: Δημόσια έξοδος με τη κόρη της, Αντιγόνη
Ελευθερία Αρβανιτάκη/Φωτογραφία: NDP
09|09|2023 09:30
SHARE
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Σπάνια έξοδος με την κόρη της, Αντιγόνη -Δείτε πόσο μοιάζουν


Στο ελληνικό κοινό παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής ο Γούντι Άλεν τη νέα ταινία του με τίτλο «Γυρίσματα της Τύχης». Μεταξύ εκείνων, λοιπόν, που βρέθηκαν στην Αίγλη Ζαππείου για την προβολή της ταινίας ήταν και η Ελευθερία Αρβανιτάκη με την κόρη της, Αντιγόνη.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια έχει κάνει δύο γάμους. Ο πρώτος κράτησε επτά χρόνια από τον οποίο έχει αποκτήσει, την Αντιγόνη Μαθιουδάκη, και από τον δεύτερο με τον εικαστικό Γιώργο Χατζημιχάλη έχει έναν γιο, τον Λεωνίδα.

«Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και από εκεί και πέρα τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη. Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρα – παιδί. Νομίζω τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μ’ αρέσει. Είμαι ανοιχτή αλλά δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο. Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου έγινα πιο σκληρή…» έχει δηλώσει στο παρελθόν η Ελευθερία Αρβανιτάκη για τους γάμους της, τα παιδιά της και την προσωπική της ζωή.

Η καλλονή κόρη της Ελευθερίας Αρβανιτάκη

Οπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες η ομοιότητα της καλλονής Αντιγόνης με τη μητέρα της είναι εκπληκτική.

Οι δυο τους επέλεξαν να κάνουν ένα casual chic look με παντελόνες και άνετο top και ήταν πολύ ευδιάθετες. Στην παρέα τους ήταν και η Ελένη Ράντου.

SHARE