Βέρα στο δεξί
Βέρα στο δεξί
19|02|2024 13:06
SHARE
BFF

«Βέρα στο δεξί»: Ελισάβετ Μουτάφη, Μαριάννα Τουμασάτου και Υρώ Λούπη βγάζουν selfies 17 χρόνια μετά τη σειρά


Ελισάβετ Μουτάφη, Μαριάννα Τουμασάτου και Υρώ Λούπη έκανα reunion και μάς θύμισαν την εποχή που η «Βέρα στο δεξί» κυριαρχούσε στα ποσοστά τηλεθέασης.

Η «Βέρα στο δεξί» ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα σήριαλ στην ιστορία της ελληνικής τηλεθέασης, από όπου γεννήθηκε και μια δυνατή φιλία, εκείνη των τριών πρωταγωνιστριών, των Ελισάβετ Μουτάφη, Μαριάννας Τουμασάτου και Υρώς Λούπη. Μάλιστα, η Τουμασάτου στα γυρίσματα γνώρισε και τον νυν σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και μια κόρη.

Οι τρεις Ελληνίδες ηθοποιοί έχουν διατηρήσει μια εξαιρετική σχέση και τους ενώνει μια δυνατή φιλία.

Μάλιστα, οι τρεις τους πρόσφατα φωτογραφήθηκαν μαζί και δημοσίευσαν τα κλικ στο Instagram. «Σας αγαπάω πολύ πολλά χρόνια! Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και τέτοια… Τρομάρα μας… έχουμε και στιλ!» έγραψε η Ελισάβετ Μουτάφη, ενώ η Μαριάννα Τουμασάτου αναφέρει στη δική τους ανάρτηση «Άπειρα τα χρόνια, άπειρες πόζες, άπειρη σαχλαμάρα, άπειρη αγάπη! Σχέσεις ζωής! Καλής ζωής!».

Δείτε τις Ελισάβετ Μουτάφη, Μαριάννα Τουμασάτου και Υρώ Λούπη:

@iro_loupi_official
@iro_loupi_official
@iro_loupi_official

Πριν από λίγο καιρό οι Ελισάβετ Μουτάφη, Μαριάννα Τουμασάτου και Υρώ Λούπη είχαν μιλήσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκαν σε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Βέρας στο δεξί».

«Ήταν ένα εβδομαδιαίο σίριαλ σε καθημερινή βάση με σπουδαίους ηθοποιούς, γυρίσματα στο εξωτερικό και αλλού τύπου διαλόγους» είπε η Ελισάβετ Μουτάφη, ενώ η Υρώ Λούπη πρόσθεσε: «Η Ελισάβετ στα γυρίσματα ό,τι υπήρχε το σάρωνε. Τα έπαιρνε όλα παραμάζωμα! Θυμάμαι μας έλεγαν “παίξτε, αφεθείτε, μη σας νοιάζει το σενάριο».

Η Υρώ Λούπη μάλιστα αποκάλυψε ότι είχε κοιμηθεί και στο καμαρίνι της: «Είχε τύχει να κοιμηθώ στο καμαρίνι μου, γιατί ήταν δύσκολο να μετακινηθώ και είπα θα κοιμηθώ εδώ και αύριο θα είμαι έτοιμη για το γύρισμα. Ακόμη ο κόσμος συζητάει το “Βέρα στο δεξί”. Έδιναν πανελλήνιες και σταματούσαν το διάβασμα για να μας δουν, νέες μαμάδες το παρακολουθούσαν τους πρώτους μήνες μετά την εγκυμοσύνη, ακόμη και άντρες με συνεργεία».

Από την Άλλη, η Μαριάννα Τουμασάτου αποκάλυψε ότι την τελευταία μέρα των γυρισμάτων δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της «Η μέρα που τελειώσαμε το τελευταίο γύρισμα, είναι από εκείνες που έχω κλάψει πολύ. Μια φορά γυρίσαμε σκηνή γύρω στις 12-1 το μεσημέρι και το απόγευμα έπαιξε το συγκεκριμένο επεισόδιο!».

SHARE