Ελισάβετ Σπανού
Ελισάβετ Σπανού/Φωτογραφία: Ιnstagram
INSTAGRAM

Ελισάβετ Σπανού: Aποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελισάβετ Σπανού, η οποία σε μερικούς μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, Ελίσάβετ Σπανού, είχε αποκαλύψει την χαρμόσυνη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H τραγουδίστρια είχε σημειώσει αρχές Ιανουαρίου: «Σκεφτόμουν αρκετή ώρα τι πρέπει να γράψω. Είναι τόσα πολλά αυτά που νιώθω, αυτά που σκέφτομαι. Θα πω λίγα λοιπόν. Η χαρά μου φαίνεται, θα πω για εκείνο που δεν φαίνεται, αλλά με κατακλύζει τον τελευταίο καιρό. Βαθιά ευγνωμοσύνη για το ευλογημένο δώρο που μου δόθηκε».

Η Ελισάβετ Σπανού μπήκε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και με μια ανάρτηση στο Instagram, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πόσα κιλά έχει πάρει.

«Μπαίνοντας στον 7ο… επίσημα +10κιλα!! και ενώ ανέκαθεν αγαπούσα (και φυσικά αγαπώ) τη γυμναστική και έβρισκα πάντα όμορφο ένα λεπτό (χωρίς υπερβολές) γυμνασμένο γυναικείο σώμα… τελικά ανακαλύπτω πως η ομορφιά στη γυναίκα και στο σώμα της είναι οι καμπύλες της οι καμπύλες που σχηματίζονται για να φιλοξενήσουν μια ζωή αλλά και οι καμπύλες που φυσικά υπάρχουν και μας κάνουν… γυναίκες δεν περίμενα ποτέ ότι θα άλλαζε το σώμα μου τόσο και θα το χαιρόμουν», έγραψε η Ελισάβετ Σπανού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ελισάβετ Σπανού: Aποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Ελισάβετ Σπανού βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει κοριτσάκι.

Η τραγουδίστρια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»: «Όσο μεγαλώνουμε οι γυναίκες, μας πιάνει το άγχος για το “πότε θα γίνω μάνα”. Αναρωτήθηκα εάν θέλω να κάνω παιδί ή όχι κι ενώ αναρωτιόμουν, τα χρονιά περνούσαν. Δυστυχώς, το βιολογικό ρολόι δεν επικοινωνεί με τον εγκέφαλο, οπότε αποφάσισα να καταψύξω κάποια ωάρια, ήταν το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου».

SHARE