Ελλη Κοκκίνου
Ελλη Κοκκίνου/Φωτογραφία: Ιnstagram
INSTAGRAM

Ελλη Κοκκίνου: To χιουμοριστικό βίντεο με τον Ηλία Γκότση στο Instagram -H αντίδραση για την ηλικία της


Ο Ηλίας Γκότσης είναι ο πρωταγωνιστής στο νέο βίντεο κλιπ της Έλλης Κοκκίνου και δεν γινόταν να μην γυρίσει μαζί της ένα χιουμοριστικό βίντεο στα social media.

Ο Ηλίας Γκότσης έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το Survivor του 2018, στο οποίο ανακηρύχτηκε νικητής. Στα social media, Τik Tok και Instagram, δημοσιεύει πολλά χιουμοριστικά βίντεο που προκαλούν πολύ γέλιο. Το προφίλ του στο TikTok μετράει ένα εκατομμύριο ακόλουθους, ενώ στο Instagram αγγίζουν τους 149 χιλιάδες.

Το βράδυ της Τρίτης ο Ηλίας Γκότσης και η Έλλη Κοκκίνου έκαναν μαζί ένα χιουμοριστικό βίντεο, με την τραγουδίστρια να τον πετάει μέσα στην πισίνα μετά το έμμεσο σχόλιό του για την ηλικία της.

Ελλη Κοκκίνου: To χιουμοριστικό βίντεο με τον Ηλία Γκότση στο Instagram -H αντίδραση για την ηλικία της

H Ελλη Κοκκίνου βρέθηκε στην Νάξο για τα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ με τίτλο «Πάμε γι' άλλα». Μαζί της ταξίδεψε και ο πρώην παίκτης του Survivor, Ηλίας Γκότσης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ της.

Oι δυο τους έκαναν ένα χιουμοριστικό βίντεο, όπου ο Ηλίας Γκότσης εξέφρασε τον θαυμασμό του στην τραγουδίστρια. Στη συνέχεια όμως άφησε έναν «υπαινιγμό» για την ηλικία της λέγοντας πως άκουγε τα τραγούδια της σε όλες τις πενταήμερες εκδρομές του σχολείου.

Δες το βίντεο με την αντίδραση της τραγουδίστριας:

SHARE