Ελλη Στάη/Φωτογραφία: NDP
Η Ελλη Στάη στην Επίδαυρο
12|10|2023 12:08
SHARE
ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ

Η Ελλη Στάη στο Ηρώδειο -Η σικ εμφάνιση με θαλασσί σύνολο


Τη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στο Ηρώδειο για τα 35 χρόνια καριέρας στην εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή, παρακολούθησε η Ελλη Στάη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια για αυτή τη σπάνια, δημόσια εμφάνισή της επέλεξε ένα άκρως fashionable χρώμα ως το κεντρικό του ντυσίματός της. Για την ακρίβεια, συνδύασε ένα λευκό πουκάμισο με θαλασσί παντελόνι και θαλασσί σακάκι με ρίγες. Το item που εντυπωσίασε περισσότερο, ωστόσο, ήταν η τσάντα που κρατούσε στο χέρι. Σε μαύρη απόχρωση με ροζ και μπλε πινελιές έδενε άψογα με το σύνολό της.

Να σημειώσουμε ότι η Ελλη Στάη, μετά από μακρά απουσία από την τηλεόραση, επέστρεψε στο Οpen. Ο ρόλος της είναι εκείνος της σχολιάστριας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Εύα Αντωνοπούλου.

Χτες η Εύα Αντωνοπούλου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία με την Έλλη Στάη: «Το απολαμβάνω αυτό το δίδυμο πάρα πολύ. Η συμβουλή που μου έδωσε για την εκλογική βραδιά είναι ότι "Πήγαινε, προχώρα, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα". 'Έκανα πρόβες για την εκλογική βραδιά και μου λέει "Τι τις θες τις πρόβες; Δεν χρειάζεται". Το απολαύσαμε και οι δύο με όλη την ομάδα».

Δείτε την εμφάνιση της Ελλης Στάη στο Ηρώδειο:

SHARE