Έλλη Στάη
Έλλη Στάη/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

Η Έλλη Στάη στο μπαλκόνι του σπιτιού της με τζιν και sneakers -H φωτογραφία στο Instagram μετά από καιρό


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θαυμαστές της Έλλης Στάη στο Instagram καθώς η δημοσιογράφος δημοσίευσε μία φωτογραφία της μετά από πολύ καιρό.

Η Έλλη Στάη επανήλθε στο Instagram μετά από τρία χρόνια δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της με τζιν, λευκά sneakers και μπλούζα μαρινιέρα σε κόκκινο χρώμα.

Στη φωτογραφία την βλέπουμε να βρίσκεται στο μπαλκόνι του σπιτιού της και να απολαμβάνει τον ηλιόλουστο καιρό. «Ακόμη καλοκαίρι» σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Η Έλλη Στάη στο μπαλκόνι του σπιτιού της με τζιν και sneakers -H φωτογραφία στο Instagram μετά από καιρό

Η Έλλη Στάη είναι μια από τις πιο chic παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση, πάντα εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές προτιμήσεις της και την ανεπιτήδευτη κομψότητά της.

Στην καθημερινότητά της προτιμάει να συνδυάζει την άνεση με το στιλ και στην πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram την βλέπουμε να φοράει ένα τζιν με γυρισμένο ρεβέρ, αθλητικά λευκά παπούτσια και την μπλούζα που αγαπούν οι Γαλλίδες.

H μαρινιέρα αποτελεί διαχρονικό δείγμα κομψότητας και έχει συνδεθεί άμεσα με την γαλλική ριβιέρα. Η Έλλη Στάη την προτίμησε σε κόκκινο χρώμα και έκανε ένα στιλάτο casual look πόλης.

SHARE