Ο Σωκράτης Μάλαμας δημοσίευσε βίντεο να τραγουδάει με τον γιο του
Ο Σωκράτης Μάλαμας δημοσίευσε βίντεο να τραγουδάει με τον γιο του
16|03|2020 14:32
SHARE
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Ελληνες καλλιτέχνες στηρίζουν το σύνθημα «Μένουμε σπίτι» και μάς τραγουδούν από τον καναπέ του σπιτιού τους


«Μένουμε Σπίτι»: Το πιο αποτελεσματικό μέτρο για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού είναι το σύνθημα των ημερών.

Η νέα καμπάνια του υπουργείου Υγείας με τίτλο «Μένουμε Σπίτι» συμβουλεύει όλους τους πολίτες να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν σπίτι, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

Ελληνες καλλιτέχνες της χώρας μας δημοσίευσαν βίντεο στα social media στηρίζοντας την καμπάνια του υπουργείου Υγείας «Μένουμε σπίτι» και από τον καναπέ του σπιτιού τους μάς τραγουδούν. Οι καλλιτέχνες της χώρας μας αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν στα social media για να διαδώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το μήνυμα «Μένουμε σπίτι» και να μεταφέρουν μια νότα αισιοδοξίας.

Ο Σωκράτης Μάλαμας με τον γιο του να παίζει τουμπερλέκι πόσταρε βίντεο να τραγουδάει κι έγραψε στο facebook: «Έχουμε δυο τρεις κουβέντες να σας πούμε μαζί με τον Γιάννη Μάλαμα».

Η Φωτεινή Βελεσιώτου έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο: «Ας μείνουμε όλοι στα σπίτια μας, να προστατεύσουμε στους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας» και τραγούδησε: «Κάνε κουράγιο καρδιά μου, μην τυχόν και μ’ αρρωστήσεις».

Το ίδιο έκανε και ο Σπύρος Γραμμένος που έδωσε ολόκληρη συναυλία από στούντιο ηχογραφήσεων και μεταδόθηκε μέσω Youtube.

Την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» (#μένουμε_σπίτι – #stayhome) έσπευσαν να στηρίξουν αρκετοί διάσημοι Ελληνες, οι οποίοι μέσω του Facebook και του Instagram κάνουν έκκληση στους πολίτες να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες των ειδικών.

SHARE