Ελληνίδες μοντέλα των 90s
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
12|02|2022 10:31
SHARE
90s

Reunion: Τα χρυσά κορίτσια του ελληνικού μόντελινκ σε πρόσφατη έξοδο τους στο κέντρο της πόλης


Ποιος δεν θυμάται την χρυσή εποχή της ελληνικής μόδας?

Μιλάμε φυσικά για την δεκαετία του 90 και τις αρχές των 00s, όταν η βιομηχανία της μόδας άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία και στην χώρα μας με τους Έλληνες σχεδιαστές να κυκλοφορούν τις πιο επιτυχημένες συλλογές τους και να διοργανώνουν εντυπωσιακά shows.

Μεγάλο μέρος όλης αυτής της επιτυχίας ήταν και τα χρυσά κορίτσια του ελληνικού modeling, που άνθισε επίσης εκείνα τα χρόνια, με τις Ελληνίδες καλλονές να κάνουν μεγάλη καριέρα τόσο στην χώρα μας , όσο και στο εξωτερικό.

Εκτός, όμως, από την δουλειά φαίνεται πως είναι και πολύ καλές φίλες, έχοντας αναπτύξει δυνατές προσωπικές σχέσεις, αφού όπως είδαμε από μία πρόσφατη ανάρτηση στον λογαριασμό της Ρέας Τουτουνζή κάνανε το δικό τους reunion και βρέθηκαν για καφέ στο Κολωνάκι.

Νόνη Δούνια, Κάλλη Τσιλίδου, Ρέα Τουτουνζή, Άντζελα Ευριπίδου, Εύη Αδάμ, Κορίνα Στεργιάδου και Μάνια Ντέλου συναντήθηκαν στο κέντρο της πόλης και έκαναν την δική τους επανένωση. Όπως βλέπουμε στην φωτογραφία όλες τους παραμένουν πανέμορφες και λαμπερές, χωρίς να έχουν χάσει τίποτα από την φρεσκάδα και την εντυπωσιακή τους εμφάνιση.

Το instagram γέμισε χαμόγελα, θυμίζοντας μας άλλες εποχές, αφού όλες οι κυρίες ανέβασαν βίντεο και φωτογραφίες από την έξοδο τους, τα οποία και μοιράστηκαν στα social media.

Φωτογραφία: instagram stories/@calli_tsilli
SHARE